A párommal egy ideje próbálkozunk a babával, csak hogy megjött de csak 3-napra a teszt meg negatív lett eddig azt hitemm hogy nincs baba csak hogy rá 2-napra észrevettem hogy mocorog valami a hasamba mozog nagyon bizok/bízunk benne. Lehet baba?
Mi bajod van? Azt írtad negatív lett a teszt, nem?
Akkor most hogy pozitív már? Ne kavard már a sz.rt! Te írtad!
Mit érezhetnél még egy 5-6hetes terhességnél?? Max.hányingert!
nemerted nem most teszteltem negativat te segg na mind1 foglalkoz magadal igy jo enis magammal es orulok h pozitiv lett enyi
na elehet mostmar innen huzni szepen csendbe
az a baj,hogy nem jól fogalmaztad meg a kérdésedet,kicsit érthetőbben kellett volna.
De kérlek ha valóban terhes vagy akkor kicsit változtass a mentalitásodon,és ne beszélj így senkivel.
jah és mire megszületik a baba tanuld meg mi meg hogy mert így tényleg gáz lesz a szülés is és a nevelés is.
.nem tudom,hogy lehetsz csak ennyi ésszel felruházva,de inkább az iskolapadban volna így a helyed nem a kismamák körében.
Csak az a baj,a mai világban iszonyat felelőtlenek a fiatalok.csináljunk gyereket,legalbb nem kell dolgoznom,egy hülye meg mindig akad aki eltart.Csakhogy az élet nem erről szól.előbb kialakítunk egy egzisztenciát,fészket rakunk,és ha minden adott akkor gyereket szülünk,és nem az államnak,hogy eltartsa,hanem magunknak,mert elég érettek vagyunk,hogy eltartsuk és tisztességesen felneveljük.
Nálatok még a szellemi érettség sincs meg,ilyen hozzáállással.tanul,tanulj,tanulj!!!!
utána a többi.és remélem nem vagy terhes ha mindezeket amit írtál komolyan is gondolod.
Kiscicám, kettőnk közül nem én vagyok az, aki f..szságokat kérdez és nem képes egy épkézláb mondatban leírni, mi kínja van! :-D
De jól mondtad, el lehet innen húzni, úgyhogy kezd el légyszives eme magatartás tanúsítását ülep-arc! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!