Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal egy ideje próbálkoz...

A párommal egy ideje próbálkozunk a babával, csak hogy megjött de csak 3-napra a teszt meg negatív lett eddig azt hitemm hogy nincs baba csak hogy rá 2-napra észrevettem hogy mocorog valami a hasamba mozog nagyon bizok/bízunk benne. Lehet baba?

Figyelt kérdés

2014. jún. 21. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi közöd se hozzám se ahoz hogy en szüjek e v sem én életem foglalkoz a sajátoddal
2014. jún. 22. 11:00
 42/70 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod van? Azt írtad negatív lett a teszt, nem?

Akkor most hogy pozitív már? Ne kavard már a sz.rt! Te írtad!

Mit érezhetnél még egy 5-6hetes terhességnél?? Max.hányingert!

2014. jún. 22. 11:03
 43/70 A kérdező kommentje:

nemerted nem most teszteltem negativat te segg na mind1 foglalkoz magadal igy jo enis magammal es orulok h pozitiv lett enyi

na elehet mostmar innen huzni szepen csendbe

2014. jún. 22. 11:13
 44/70 anonim ***** válasza:
81%
Jajj de buta egy kislány vagy!Komolyan nagyon sajálom szegény csöppséget mert ilyen anyával csak szégyenkezni fog!!!!! Majd az állam eltartja igaz?!!! Higy ásnád el magad!!!!mindenki rajtad nevet a gyakorikérdések szégyene lettél!!!!
2014. jún. 22. 11:22
 45/70 anonim ***** válasza:
30%
69%-os, ne haragudj, sok kérdésnél olvastalak már: miért teszel minden mondat végére hatvan felkiáltójelet? Nagyon zavaró így olvasni, olyan, mintha egy izgága ember üvöltözne és nem lenne képes másfajta kommunikációra.
2014. jún. 22. 11:30
 46/70 anonim ***** válasza:
100%
Legalább tanulnál meg normálisan írni. Olyan irritáló, ha egy nő nem tud helyesen írni... Sajnálom szegény gyereket...
2014. jún. 22. 11:30
 47/70 anonim ***** válasza:
100%

az a baj,hogy nem jól fogalmaztad meg a kérdésedet,kicsit érthetőbben kellett volna.

De kérlek ha valóban terhes vagy akkor kicsit változtass a mentalitásodon,és ne beszélj így senkivel.

jah és mire megszületik a baba tanuld meg mi meg hogy mert így tényleg gáz lesz a szülés is és a nevelés is.

.nem tudom,hogy lehetsz csak ennyi ésszel felruházva,de inkább az iskolapadban volna így a helyed nem a kismamák körében.

Csak az a baj,a mai világban iszonyat felelőtlenek a fiatalok.csináljunk gyereket,legalbb nem kell dolgoznom,egy hülye meg mindig akad aki eltart.Csakhogy az élet nem erről szól.előbb kialakítunk egy egzisztenciát,fészket rakunk,és ha minden adott akkor gyereket szülünk,és nem az államnak,hogy eltartsa,hanem magunknak,mert elég érettek vagyunk,hogy eltartsuk és tisztességesen felneveljük.

Nálatok még a szellemi érettség sincs meg,ilyen hozzáállással.tanul,tanulj,tanulj!!!!

utána a többi.és remélem nem vagy terhes ha mindezeket amit írtál komolyan is gondolod.

2014. jún. 22. 11:33
 48/70 anonim ***** válasza:
41%
Nem haragszom de nekem így esik jól! Szerintem kevésbé szavaró mintha csupa nagybetűvel írogatnék.Bár még ilyet sem olvastam hogy ez bárkit is bárhol zavart volna!!!:)
2014. jún. 22. 11:36
 49/70 A kérdező kommentje:
Na most takarodjatok innen hogyjötök ti ahoz hogy remélitek nem vok terhes ti nem vagytok normálisak es enis dolgozok és a páromis és jol keresünk a babának mindene meglesz nem az állam által hanem hogy mi dolgozunk tiszteséges munkával érted? szóval mostmár ne irkájatok meg miaz h nevetséges meg h szégyen vagyok tudtomal itt vanak hülyébb kérdések is éncsak egy választ vártam nem azt hogy kritizáltok és hülyének nèztek úgy h nem is ismertek
2014. jún. 22. 11:42
 50/70 anonim ***** válasza:
100%

Kiscicám, kettőnk közül nem én vagyok az, aki f..szságokat kérdez és nem képes egy épkézláb mondatban leírni, mi kínja van! :-D

De jól mondtad, el lehet innen húzni, úgyhogy kezd el légyszives eme magatartás tanúsítását ülep-arc! :-D

2014. jún. 22. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!