A párommal egy ideje próbálkozunk a babával, csak hogy megjött de csak 3-napra a teszt meg negatív lett eddig azt hitemm hogy nincs baba csak hogy rá 2-napra észrevettem hogy mocorog valami a hasamba mozog nagyon bizok/bízunk benne. Lehet baba?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 23:31
11/70 anonim válasza:
Ne könyörgöm ne!!!!!!ha így is van ahogy írod akkor mi a szarét nem mész dokihoz??Mire vársz úgy mégis??
12/70 A kérdező kommentje:
szerintem ilyen hozzá àlásal meg flegmasággal nemkell ide irni lenyeg jogy te okos vagy mi..
2014. jún. 22. 00:26
13/70 anonim válasza:
Hát igen okosabb vagyok mint te!!! Vicc vagy és még buta is!!!!Tanulj utána legyen gyereked!!!!!!!32+5hkm
14/70 anonim válasza:
Igen valszeg okosabbak vagyunk, mert ilyen tudatlanul nem akartunk gyereket vállalni. Legalább az alapvető biológiával legyél tisztában ha már gyereket akarsz.
15/70 A kérdező kommentje:
Létszi ne szolj már bele mikor legyen gyetekem és mikor ne jó?! Mi már a páromal nagyon akarunk es eleg sok ideje élünk együtt es mi elhatároztuk magunkat csak ha anyira okosvagy tételezük fel hogy nem vagyok terhes akkor mitol kerek es mi mocorog bene ha ojan okos vagy várom a válaszod!
2014. jún. 22. 00:36
16/70 anonim válasza:
Igen, valószínűleg az lehet a baj, hogy nem reggel csináltad a tesztet. Mert egy mocorgó babát is csak reggeli vizeletből lehet kimutatni. :)
Szerintem mindenképp tesztelj reggel!!
Szurkolok! Majd írd meg mi volt az eredmény! :)
(hahahahahaha)
17/70 anonim válasza:
Mint írta, valszeg bélproblémák.
Fogd már fel, hogy egy ekkora magzatot nem lehet érezni.
Ezért tart itt ez az ország ahol, mert ilyen tanulatlan emberek gyártják a gyerekeket.
Ha adsz egy címet küldök pár általánosiskolai bioszkönyvet.
18/70 anonim válasza:
Miért nem mentél el eddig dokihoz?? :D :D
19/70 A kérdező kommentje:
szép kis segitség mondhatom ha valaki valamit kerdez azt nem ugyvarjak el h kinevesetek a masikat meg flegmazatok, mert teleg azt hitem segitseget kapok nem mostanaba csinaltam tesztet amugy de hnap fogok es szerintem tise lennétek különbek elhiszem ehez ertetek de mashoz ketlem tudod nem szoktam a gyerekcsinalasrol vagy hogy epp mivan tudod nemszoktam olvasni erol oszinten van jobb dolgom elhiszem hogy ti ezt tugyatok mert gyakorlotak vagytok es ja haha szegyen hogy igy segitetek masoknak nemszeretnem ha tobbet irnatok
2014. jún. 22. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!