Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal egy ideje próbálkoz...

A párommal egy ideje próbálkozunk a babával, csak hogy megjött de csak 3-napra a teszt meg negatív lett eddig azt hitemm hogy nincs baba csak hogy rá 2-napra észrevettem hogy mocorog valami a hasamba mozog nagyon bizok/bízunk benne. Lehet baba?

Figyelt kérdés

2014. jún. 21. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Figyelj a baba tényleg csak 15.héttől mocorog úgy,hogy megérezd.Persze hallottam már olyat,hogy a teszt valakinek nem mutatta ki a babát,de 15-héttől már olyan nincs hogy negatív a teszt ha baba van.

Biztosan a beleidet érzed mozogni.Nem vagy véletlenül álterhes?Mert annyira szeretnék gyereket?

Menj orvoshoz egy ultrahangra,az a biztos,de kérlek mielőtt megvizsgál ne mondj neki ilyeneket amit leírtál mert elküld egy pszichológushoz,jobb esetben kinevet.Várd meg a uh végét.

Nem bántásból mondom,csak segíteni akarok.Nem lehet,hogy a párod vizeletét használtátok?Még ezt tudom elképzelni.És akkor lehet ,hogy mégis terhes vagy.

Csinálj még egy tesztet,és kérj időpontot orvoshoz.Meg írd be googleba ha valamit nem tudsz.Vagy anyukád nem tud segíteni,barátnők akik egy kicsit jártasabbak a témában?itt is segítenek,de ez tényleg lehetetlen kérdés.

2014. jún. 22. 07:21
 32/70 anonim ***** válasza:
100%

Jó dolog a nyári szünet... :)

Fel kell készülnünk az ilyen és ehhez hasonló tini agyszüleményekhez!

(Ha meg mégse kamu, akkor ezért mondják egyesek, hogy IQ teszthez kötnék a gyerekvállalást...)

2014. jún. 22. 07:23
 33/70 anonim ***** válasza:
Mindenesetre kíváncsi lennék,valakinek,hogy születik meg az agyában ilyen kérdés.Nem gondolja,hogy totál hülyének nézik?
2014. jún. 22. 07:34
 34/70 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus! Igen hát persze, hogy terhes vagy, igaz, hogy menstruálsz, negatívak a tesztjeid, de te terhes vagy!

Menj orvoshoz, lehetőleg valami elmeorvoshoz, mert a nőgyógyász csak körberöhögne!

Ez félelmetes!

2014. jún. 22. 07:53
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, most nézem a nevedet " szép nő"

:-D

Nos, legalabb szép legyél, ha már okos nem vagy!

Illetve mielőtt gyereket gyártanál, fejezd be az általános iskolát!

2014. jún. 22. 08:10
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Szép nő! Úristen! Rád igaz a mondás, szép és buta. :D :D :D
2014. jún. 22. 08:24
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem baba, hanem embrió a hivatalos neve. Talán 1 mm a mérete. Őt aztán lehet érezni.
2014. jún. 22. 08:26
 38/70 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus..ne ez fáááááj !!

Tehát ha jól értettem akkor a menses első napjától számítva az 5. napon érezted hogy mocorog valami ??

MIVAAAN ?

Édes Istenem...te tanultál bioszt a suliban ? Peteérés? Fogantatás ? Spermium ? Vagy csak a hímvessző tananyagot tanultad meg ???

Az meg hogy mocorog ide-oda valami a hasadban,meg nőtt is a hasad..abszurd....ezeket bélgázoknak hívják,és mivel vándorolnak a beleidben mindig máshol érezni..

De persze ajánlom hogy csinálj tesztet,aztán írd is meg mi lett,nomeg dokihoz is érdemes lenne elmenni

2014. jún. 22. 10:29
 39/70 A kérdező kommentje:
teszteltem es pozitiv lett nemtudom mért jó más kérdésén szórakozni amugy így segítetek másnak? ti ase tugyatok mivan de dumaltok mind1 a lényeg hogy tudom pozitív lett a teszt és csak ez a lenyeg de majd elmegyek nőgyógyaszhoz is. idióták vagytok..
2014. jún. 22. 10:46
 40/70 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne mondtan tegnap ne szaporodj!!! Akkor sem a gyerek mocorog a hasadba!!!! Jobb lenne tényleg utába olvasni mikor merre meddig!!! És jobb ha csendben maradsz mert itt nem mivagyunk a tanulatlan emberek hanem te!!!Szóval kuss!!!!
2014. jún. 22. 10:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!