Jövő hét elején kéne megjöjjön. De tapasztaltam egy-két olyan dolgot ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, lehet ez terhesség?
Figyelt kérdés
Kb 1héttel ezelőtt elkezdtem görcsölni.úgy 10-15percen keresztül.jó élesen,olyan szúró fájdalommal.azt gondoltam h menten megjön de semmi nem történt azóta se.továbbá az utóbbi pár napban minden éjszaka felkelek pisilni.eddig soha nem volt ilyen, max akkor ha késő este ittam folyadékot,illetve nagyon elfáradok a nap folyamán.reggel megiszok egy kávét és egy energia italt és délutánra olyan vagyok mint a mosott zokni2014. jún. 19. 14:45
11/27 anonim válasza:
Én nagy csokimániás vagyok alapjáraton, de mostanában csak a sós/savanyú dolgokra vagyok rákattanva. A csokit meg sem kívánom
Drukkolok :)
mikor tesztelsz? hanyadik dpo-n jársz?
12/27 anonim válasza:
Én túró rudi mániás voltam :D :D... eléggé babának néz ki. ;)
13/27 A kérdező kommentje:
17.dpo.és ma szédülök és alacsony a vérnyomásom
2014. jún. 20. 09:39
14/27 anonim válasza:
Tesztet mikor akarsz csinálni? :)
15/27 anonim válasza:
én ülve is szédültem, és egy szűk egyszemélyes WC-ben a munkahelyemen majdnem megborultam pisilés közben.
16/27 A kérdező kommentje:
Hétfőn gondoltam hogy csinálok tesztet :) félek hogy előtte korai lenne :(
2014. jún. 20. 10:55
17/27 A kérdező kommentje:
Az egyébként jót jelent ha reggelente azt érzem hogy mintha lázas lennék?mellkason érzem.törzsön.combon.mindenhol kivéve arcon.
2014. jún. 20. 11:10
18/27 anonim válasza:
Figyi, én tök melegnek éreztem az egész testemet, de nem foglalkoztam vele...egyik este a mellem is tűzforró volt (a férjem is "megvizsgálta" :D ) és akkor ugrott be, hogy eddig ilyesmiket nem tapasztaltam, lehet baba miatt..másnap teszteltem, én nem hittem a szememnek :)
19/27 A kérdező kommentje:
Eddig én ezt nem figyeltem.ma reggel vettem észre
2014. jún. 20. 11:15
20/27 A kérdező kommentje:
Tegnap este óta érzek néha nagyon enyhe tompa fájdalmat ami elmúlik ha felhúzom a lábaimat és oldalt fekszem.ez mitől lehet?aztán elmúlik és visszajön de tényleg nagyon enyhe és tompa
2014. jún. 20. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!