Késik a menszeszem, lehet terhesség?
Kedves első szerintem attol valaki még nem ri.anc hogy csinált egyszer egy hülyeséget amit nem kellett volna.
Holnap csinálok egy tesztet csak most igy nagyon rá vagyok parázva a dologra és érdekel mire számíthatok!
Igen rajtam is volt ruha!
Egyébként meg szerintem nem egy dolog miatt kéne megítélni az embert..
16 éves vagyok..és igen szerintem is fiatal vagyok a szexhez. ezért még nemis feküdtem le senkivel csak volt egy ilyen hibám.
Reméljük nem vagy terhes de ha igen akkor én felhagyok a babatervezéssel, mert nem akarom elhinni hogy mi mindenre odafigyelünk hogy összejöjjön és mégse jön, másnak meg egy ujjazással is... :) Vagy megmondom a páromnak verje ki és ujjazon meg, mert ez az új módi.. :D
Sztem nem vagy terhes, de irany a drogéria, vegyél egy tesztet és nagy valószínűséggel kiderül :) Egy tanácsom azért még van: figyi, értékeld mar egy kicsit többre magad és az első szexualis élményed (mondjuk már késő) legyen bensőségesebb mint egy ujjazás és ne az első utadba kerülő sráccal bújj ágyba. A szex jó dolog, de nem muszáj elsietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!