Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a menszeszem, lehet...

Késik a menszeszem, lehet terhesség?

Figyelt kérdés
5 napja késik a menszeszem. volt most pár nap amikor nagyon rosszul voltam hasmenésem volt nemtudtam enni/ inni fájt a hasam és emiatt csak feküdtem. lehetséges hogy e miatt késik? De ebben a hónapban megujjazott egy srác ugy hogy elötte ő elment de volt rajta ruha (boxer, farmer) igy van rá esély hogy esetleg az ujjára került életképes sperma? (normális válaszokat köszönöm!)

2014. jún. 19. 09:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem valószínű, hogy terhes lennél, de ri-anc igen.
2014. jún. 19. 09:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet ahelyett, hogy itt valószínűségszámításokat végeztetsz?
2014. jún. 19. 09:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves első szerintem attol valaki még nem ri.anc hogy csinált egyszer egy hülyeséget amit nem kellett volna.

Holnap csinálok egy tesztet csak most igy nagyon rá vagyok parázva a dologra és érdekel mire számíthatok!

2014. jún. 19. 09:55
 4/13 anonim ***** válasza:
első egyet értek veled :) mi folyik manapság...vagy nálad ez tök m1???? hogy egyébként megujjazott egy srác??? jesszusom...szüleidre kíváncsi lennék...
2014. jún. 19. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:
ja és remélem nem vagy terhes...szegény gyerek csak a kukába menne...
2014. jún. 19. 09:57
 6/13 anonim ***** válasza:
És te is bugyiban meg nadrágban voltál mikor megujjaztak?
2014. jún. 19. 09:59
 7/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? mert hogy a sexhez még baromira fiatal az biztos.
2014. jún. 19. 10:00
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen rajtam is volt ruha!

Egyébként meg szerintem nem egy dolog miatt kéne megítélni az embert..

16 éves vagyok..és igen szerintem is fiatal vagyok a szexhez. ezért még nemis feküdtem le senkivel csak volt egy ilyen hibám.

2014. jún. 19. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük nem vagy terhes de ha igen akkor én felhagyok a babatervezéssel, mert nem akarom elhinni hogy mi mindenre odafigyelünk hogy összejöjjön és mégse jön, másnak meg egy ujjazással is... :) Vagy megmondom a páromnak verje ki és ujjazon meg, mert ez az új módi.. :D

Sztem nem vagy terhes, de irany a drogéria, vegyél egy tesztet és nagy valószínűséggel kiderül :) Egy tanácsom azért még van: figyi, értékeld mar egy kicsit többre magad és az első szexualis élményed (mondjuk már késő) legyen bensőségesebb mint egy ujjazás és ne az első utadba kerülő sráccal bújj ágyba. A szex jó dolog, de nem muszáj elsietni.

2014. jún. 19. 10:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! És hát igen ebből tanultam és semmit nem fogok elsietni és csak biztonságosan!
2014. jún. 19. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!