Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a menszeszem, lehet...

Késik a menszeszem, lehet terhesség?

Figyelt kérdés
5 napja késik a menszeszem. volt most pár nap amikor nagyon rosszul voltam hasmenésem volt nemtudtam enni/ inni fájt a hasam és emiatt csak feküdtem. lehetséges hogy e miatt késik? De ebben a hónapban megujjazott egy srác ugy hogy elötte ő elment de volt rajta ruha (boxer, farmer) igy van rá esély hogy esetleg az ujjára került életképes sperma? (normális válaszokat köszönöm!)

2014. jún. 19. 09:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy terhes, és bár nem kértél erre vélemyényt, de ne ujjaztasd magad csak úgy "egy sráccal", ha nem a barátod, mert a fiúk szeretnek hencegni ezzel-azzal, és van, hogy tesznek is hozzá...és a végén még rossz híred lesz. (Plusz, ha nem mosott kezet, még valami csúnya fertőzést is összeszedhetsz)

Nem vagyok prűd, ez csak egy tanács :)

2014. jún. 19. 15:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat és a véleményedet is! Szerencsére a fiu nem olyan ugyhogy ezen nem kell aggodnom. Ezek után meg kerülöm az ilyen helyzeteket is:)
2014. jún. 19. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Most nem akarok itelkezni, de megall az esz, hogy mik tortennek. 16 evesen ujaztatod magad...16 evesen meg eszembe sem jutott volna...mi lesz amikor mar 30 eves leszel?

Gondolkozz egy kicsit jobban mielott ujaztatod magad valakivel, es utanna ne sirankozz. Ez csak egy jo tanacs, nem itelek el senkit, de egyetetertek avval a velemenyennel, hogy szegeny baba ha terhes vagy.

2014. jún. 20. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!