Szerintetek terhes vagyok?
Hogy éreznéd, hogy a "méhed meg van duzzadva"??? Ilyet már több hónapos terhesen érez az ember. Ha most van peteérésed (gondolom ovura gondolsz), akkor pláne kizárt, hogy ilyeneket érezz laikusként kívülről. Azért lettél jobban evés után, mert alacsony volt a vércukrod és utána normalizálódott. Ha valaki nagyon-nagyon éhes, annak hányingere lesz. A feszkód nem tudom, mi okozza, de nem terhesség. Tesztet meg akármikor lehet csinálni, mert ha mindenki mindig az utolsó együttlét utáni szexmentes 2 hétre várna, megszületnének a gyerekek teszt nélkül. Ha terhes vagy, akkor is előző ciklusból, de leírásod alapján mensi késésről, kimaradásról nincs szó. Ez a "méhduzzadás" rejtéjes, főleg, hogy kívülről nem tapintható, mivel előtte van a hólyagod is. Fájni meg nem fáj a terhes méh. Szerintem felfázhattál, ha nyomásra érzékeny az alhasad középen.
1. kivizsgáltatnám magam, hogy milyen fájdalmat érzek
2. csinálnék egy terhességi tesztet reggeli vizeletből
3. megtanulnék védekezni, ha nem akarok gyereket, mert a mostani módszer 1 év ilyen életmód mellett 35%-ban babát eredményez (pearl index, igen, 10-ből 3 nő anya lesz így egy éven belül. Annak aki nem akar babát, szerintem ez elég nagy rizikó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!