Ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Május elején egy pillanatra a betette 2 centire(1 másodpercre,szinte csak egy oda érintésvolt) a péniszét,a barátom, már a ciklusom 21.napján voltam.Tesztet csináltam az "aktus" után 26 nappal,negatív lett.A menstruációm viszont csak június 6-án jött meg,szóval 55 napos volt a ciklusom(néha előfordul,hogy késik ilyen sokat,amúgy is csak kb.35 Naponta jön meg).7 napig menstruáltam,ugyanolyan volt a vérzés,mint eddig,az állaga is meg a mennyisége is.Lehetek terhes,vagy csak beképzelem? Amúgy mindig rendesen védekezünk óvszerrel!2014. jún. 18. 14:36
1/3 anonim válasza:
Esély a terhességre nagyon alacsony.!
2/3 anonim válasza:
Főleg ha rendesen menstruálsz....de ha ennyire be vagy kakilva akkor miért csinálsz ilyeneket? Hány éves vagy? Első voltam.
3/3 anonim válasza:
Hányszor fogod még feltenni a kérdést? Ha az lennél, akkor már lassan rugdosna!
Na jó, ez erős túlzás, de egy ~9-10 hetes terhességnek már vannak egyéb jelei illetve a teszted is teljesen egyértelműen mutatná.
Menj el egy orvoshoz, ha ennyire nem tudsz megnyugodni, illetve reméljük tanultál az esetből és legközelebb még ennyit se kockáztatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!