Milyen a méhszáj helyezkedése?
Napok óta azt veszem èszre, hogy a mèhnyakam nagyon magadan van, èppencsak súrolva èrem el, ès kissè jobb oldalra van dőlve. Jelezhet ez babát?
Tapasztalatokra lennèk kiváncsi, akik figyeltèk magukat èszleltek e hasonlót, ès annak mi lett a vège?
Ó ilyen nekem minden ciklusban volt/van. Aztán közvetlenül az előtt hogy meg jött volna, leereszkedik, felpuhul, kinyílik.
Mikor terhes maradtam, végig fent maradt. (utro hüvely golyó miatt naponta 3x megtapasztalhattam)
Nekem peteeres utan fennmarad egy darabig, majd menstruacio elott kb 2 nappal kezd lejebb jonni, mensi napjan egesz lenn van, puha es nyitott.
A magasan levo zart mehszan jelezhet babat, csak az a gond vele, hogy ha nem vizsgalod rendszeresen, akkor nem tudod, hogy normal (nem babas) ciklusban mikor hol helyezkedik el ;)
Drukkolok, hogy sikeruljon! Ird majd azert, mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!