Ezt hívjak szellemcsiknak?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire kivehető de mind kettőn van egy halvany masodik vekony csik picit talan meg rozsaszines is. Szaradasi csik? Xepil hajlamos ra?
2014. jún. 18. 08:07
1/8 anonim válasza:
Ha nagyon dülleszteni kell a szemed,vagy forgatni a tesztet akkor annak még ne örülj:( olyan többször volt nekem is
Amikor terhes voltam, akkor is halványabb volt a második csík, de rendesen látható volt.
Ettől még pár nap múlva lehet még pozi:)
2/8 anonim válasza:
Telefonról nézem de nekem ez csont negatìv!!késik már??
3/8 anonim válasza:
Én ezen egyáltalán nem látok második csíkot!
4/8 anonim válasza:
Ez egy full negatív teszt, semmi szellemcsík, semmi!
5/8 anonim válasza:
Én a képen sajna nem látok 2. csíkot. :(
De próbálkozz 2 nap múlva, addigra már duplázódik a szervezetedben a hcg, amennyiben terhes vagy!
6 hkm
6/8 anonim válasza:
Én látok rajta. Pár nap múlva próbálkozz még.
8/8 anonim válasza:
Az x-epil egy nagy sz...r. Nekem még a hat hetes terhességemet is alig mutatta ki előzőleg is, és a mostani kisbabámnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!