3/13 anonim válasza:
látom amire gondolsz. ha 10-11.dpo-n vagy...talán...lesz ebből valami...de ne éld bele magad! szerintem még 3 napot várjál a köv teszttel és folsav az mehet. az sose árt...
4/13 anonim válasza:
Szia a lényeg,száradás előtt is láttad? Mert látni hogy lilás a kontroll csík is,tehát ezt nem frissen fotóztad.
Ha ott volt friss állapotában is,akkor lehet belőle pozi,de persze ha több napja,hete késik a mensid akkor nem valószínű.
2 nap múlva ismételj!
6/13 A kérdező kommentje:
Mar elkezdett menszisen fajni a hasam, ugyhogy ebbol menszi lesz. Mondjuk nem nagyon banom, csak annyira olyan erzesem volt, hogy EZ AZ en honapom. De nem keseredem el, ha nem. Elvileg keddre varom.
2014. jún. 15. 09:42
7/13 anonim válasza:
Nem, ezt teljesen negatív tesztnek nevezik.
8/13 anonim válasza:
lehet ebből pozi.hol van még kedd?
9/13 anonim válasza:
Nekem így nézett ki a 10.dpon a tesztem, szóval még bmi lehet. :)
10/13 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjott, de en regen voltam ilyen szarul menszesz alatt. Semmilyen fajdalomcsillapito nem hasznal.
2014. jún. 16. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!