Mikortól számít szellemcsíknak a teszt?
Figyelt kérdés
Egy 100-as skálán kb. 15 % -ban látszódott a második csík a terhességi tesztemen ma délután.reggel újat csinálok.De úgy félek ,hogy még ennyire sem fog látszódni semmi :(
Lehet hogy csak szellemcsík az egész? Tudtok feltenni képeket szellemcsíkos tesztről?
2011. aug. 3. 20:01
1/15 anonim válasza:
tedd fel majd mi megnézzük, amúgy mikorra várod?
2/15 A kérdező kommentje:
lefotóztam de nem látszik úgy semmi :( 29-31 naposak a ciklusaim és 32. napon vagyok.Remélem holnap jobban látszik majd azt felteszem.
2011. aug. 3. 20:32
3/15 anonim válasza:
csinálj reggeli elsőből, remélem azon már egyértelműen látszani fog, írj, drukkolok
4/15 Manka68 válasza:
A szellemcsík nem rózsaszín, hanem szürke, száradási csíknak is mondják, időn túl jön elő, és csak erős fénynél, bizonyos szögből látszik. Ha forgatnod kell ahhoz, hogy lásd, akkor valószínűleg az lesz. Viszont ha minden irányból látható, csak nagyon halvány, akkor reggeliből erősebben fog látszani. Csinálj egyet, vesztenivalód nincs, a dolog már eldőlt. Szerintem jobb biztosat tudni, akár sikrült, akár nem. :-)
5/15 anonim válasza:
Mondjuk nálam a Gabriel az nagyon halvány, fehér csíkos volt. Azt hittem szellemcsík, de másnap már egy másik teszt halvány pozi volt. Tehát nem biztos az sem,hogy a szellemcsík, az szellemcsík!:)
6/15 anonim válasza:
Nálam is a gabriel volt olyan, viszont utána nem erősödött és nem is volt baba. Kedves utolsó! szerintem a gabriel Nálad sem a terhességre reagált, csak simán szellemcsíkos volt, attól függetlenül hogy már ott volt a babó
7/15 anonim válasza:
Hát nem tudom! Előtte nap már volt egy időn túli halvány pozim, csak más fajtával. Nem hinném,hogy ennyire véletlen az egybeesés!:)
8/15 anonim válasza:
Hát, ha ilyen volt, akkor pedig valószínű hogy csak véletlen egybeesés. Nekem 2 gabriel teszt is ilyen volt, mégsem volt baba:
10/15 anonim válasza:
Hát akkor nem hinném hogy a babát mutatta :)
Azóta persze már volt pozi tesztem, az egyértelmű volt!
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!