Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leírnátok ti mit gondoltok?

Leírnátok ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Leírom a történetem hogy értsétek.

Decemberbe volt egy vetélésem :( akkor azt a terhességet a teszt nem várt után 3 nappal mutatta ki, addig full nega volt (nem vagyok biztos benne hogy 10 es érzékenységű volt de clearblue teszt volt 900 ft ért vettem)párommal a 3. próbálkozós hónapunk. ma kellett volna megjönnie de nem jött. Tünetek: érzékeny mell, derékfájás, pici görcsök, pisilési inger, gyomorfájás-gyomorégés hasszurka. van 2 amazon extra halvány tesztem és 1 x-epil tesztem mind a 3 időn belül kijött a 2.csík miután megszáradt sem tűnt el. 2-3 másodpercig nézem (párom és édesanyám is) lehet látni a 2. csíkot ha negatívba átteszem ott is látszik. de tényleg nagyon halvány. az x-epil a mai. 27-30 naposak a ciklusaim ma vagyok a 27.napon Szerintetek baba? Mikor teszteljek újra? Az előző is csak nem várt után 3 nappal mutatta ki de ő beteg volt :/ ez befolyásolja a mostani tesztelést? mármint lehet ez is csak nem várt után 3 nappal lesz csak szép jól látható pozi? lehet azért 3 nappal utána mutatta ki mert beteg volt és kevés volt a hcg vagy tényleg lassan termelődik nálam.

2014. jún. 15. 19:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! :)
2014. jún. 16. 09:40
 12/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Szívből gratulálok!:):):)Jó babavárást!
2014. jún. 16. 11:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Gratulalok, drukkoltam. En is alig halvány teszttel indultam. Forgatni kellett, fényképen nem látszott.... Megertem az izgslmadat es aggodalmadat! Vigyázz magatokra!
2014. jún. 16. 11:28
 14/20 A kérdező kommentje:
képzeljétek el hogy vérzek :/ úgy hogy megjött a 28.napon 27-től 30 naposak a ciklusaim a hőm lent van úgy hogy a teszt jól átb...... :( ha úgy nézzük időben meg is jött :S nagyon elvagyunk keseredve.
2014. jún. 16. 12:09
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem azért menny el orvoshoz munkatársam is volt vérzése terhesség alatt mára már 2,5 éves a kislánya :)
2014. jún. 16. 12:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia!Ha van két pozi teszted is akkor ott van/volt valami.Ha tudsz szerintem menj gyorsan orvoshoz,hátha tud még csinálni valamit.
2014. jún. 16. 12:18
 17/20 Nitókrisz ***** válasza:
Sajnalom :( Tenyleg menj el dokihoz es minel elobb, hatha tud valamit javasolni, lehet tenyleg volt baba, csak valami miatt nem maradt meg es ha ennek oka van, akkor jobb lenne tudni, hogy minel elobb legyen babad!
2014. jún. 16. 12:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Felhivtam. Mert kulon orvosom van. Azt mondta ha csak pecsetelek,barnazok mennyek be reggel. De ha megjon akkor nem kell bemenni akkor.megjott rendesen. Hat nem sok ver van csak akkor ha kitorlom de rendes ver ugy hogy ez reggelre tuti mensi lesz..gorcsolgetek is faj a derekam..
2014. jún. 16. 12:26
 19/20 A kérdező kommentje:
A decemberi nem igy volt hanem.ott mar kimaradt meg megallapitotta a terhesseget es ugy vereztem..
2014. jún. 16. 12:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Ha megjon reggelre akkor nem megyek be mert ugye azt mondta. Elmulik es megyek minden vizsgalatra..progeszteron ultrahang rakszures..mikor mondtam neki aprilisba hogy babat tervezunk ujra szeretnek vervetelt ultrahangot stb akkor azt mondta hogy ebbe ne menjunk mar bele..hat kiakadtam..meg mikor vetkoztem le hogy ugye megvizsgal akkor ramnyitott es mondta h haladjunk haladjunk mert megbeszelese van..ugy hogy nem vagyok vele megelegedve..lehet hetfon bemegyek az Sztk ba mert oda van idopontom es ott kerem meg ezeket a vizsgalatokat..
2014. jún. 16. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!