Leírnátok ti mit gondoltok?
Leírom a történetem hogy értsétek.
Decemberbe volt egy vetélésem :( akkor azt a terhességet a teszt nem várt után 3 nappal mutatta ki, addig full nega volt (nem vagyok biztos benne hogy 10 es érzékenységű volt de clearblue teszt volt 900 ft ért vettem)párommal a 3. próbálkozós hónapunk. ma kellett volna megjönnie de nem jött. Tünetek: érzékeny mell, derékfájás, pici görcsök, pisilési inger, gyomorfájás-gyomorégés hasszurka. van 2 amazon extra halvány tesztem és 1 x-epil tesztem mind a 3 időn belül kijött a 2.csík miután megszáradt sem tűnt el. 2-3 másodpercig nézem (párom és édesanyám is) lehet látni a 2. csíkot ha negatívba átteszem ott is látszik. de tényleg nagyon halvány. az x-epil a mai. 27-30 naposak a ciklusaim ma vagyok a 27.napon Szerintetek baba? Mikor teszteljek újra? Az előző is csak nem várt után 3 nappal mutatta ki de ő beteg volt :/ ez befolyásolja a mostani tesztelést? mármint lehet ez is csak nem várt után 3 nappal lesz csak szép jól látható pozi? lehet azért 3 nappal utána mutatta ki mert beteg volt és kevés volt a hcg vagy tényleg lassan termelődik nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!