Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ovu teszt kép!...

Szerintetek? Ovu teszt kép! Mit gondoltok miért más most?

Figyelt kérdés

az előző ciklusban szépen erősödött,majd szépen halványodott!most meg ilyen!tegnap nem csináltam,mert elfelejtettem!a 11. napon volt pozi,akkor aznap éreztem is a középidős fájdalmakat,mint ahogy ma is!de akkor miért halványabb,mint a 11.nap mint a 9.nap?tegnap lett volna pozi?az ivás,pisi nem befolyásolhatja,mert minden tesztnél,1órakor pisi,és nem iszok,nem pisilek,5kor pedig teszt!

ez a mostani ciklus [link]

a múltkorit pedig itt lehet megtekinteni http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 6. 20:25
 1/4 A kérdező kommentje:
ebbe a ciklusban elmarad az ovum?
2014. jún. 6. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
10. ciklusnapon nem is csináltál? nekem például pozi előtt és utána nap is ugyanolyan halvány volt, ha épp kihagytam volna meg se tudtam volna mondani mikor lehetett
2014. jún. 6. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
nem csináltam,írtam is,hogy elfelejtettem,elmentem pisilni 4:45kor,aztán akkor gondoltam mindegy,mert ha eltolom az órát,akkor is fals lehet az eredmény!de azt hittem,ma lesz erős,a múlt havi ciklusból kiindulva,meg a középidős fájdalom miatt!
2014. jún. 6. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:
kb 4:45kor:-) 5előtt,a tesztelés időpontja előtt!
2014. jún. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!