Mit gondoltok a vaterás one step terhességi tesztekről?
Több mint egy hete késik és a teszt full negatív.
Nekem tökéletesen működött, már a nemvárt előtt 4 nappal kimutatta a terhességet. És mivel olcsó, 25 db-ot rendeltem egyszerre, kb 15-öt lőttem el egy hét alatt (a biztonság kedvéért :) ) és mindegyik pozitív lett, egyre jobban erősödött. Nekem bevált.
2014. jan. 10. 11:10
Mensi előtt 3 nappal lett pozitív. Nekem fordított tapasztalataim vannak. Az X-epil tök halvány volt, mikor a one step már jó erős. Másodszor sem veszek mást, csak one step-et a vaterán. Olcsó és jó.
2014. jan. 10. 11:20
Nekem is jók voltak, 2 nappal a nemvárt előtt14 nappal az együttlét után már halvány + volt. Az Xepil viszont csak pár nap múlva. Ha a hétvégén sem lesz meg, irány az orvos, mert ez valami más lesz.
2014. jan. 10. 11:22
Nekem csak x-epilről van tapasztalatom, az hamar kimutatja, olcsó is, próbáld ki azt is. Vagy vegyél Clear Blue-t az kiírja egyértelműen, még a terhesség korát is.
2014. jan. 10. 11:23
5/21 A kérdező kommentje:
Hát most jól megijesztettetek :( Nekem dec.26.-án és 31.-én volt aktusom a párommal és 2.-án már nem jött meg... már 5 tesztet csináltam, még csak halványan se :(
Lehet kipróbálom a clearbluet bár az olyan drága és ha az is negatív az szép lesz :(
Köszönöm a válaszokat!!
Nekem nagyon halványak voltak ezért tök kétségesnek láttam. Aztán az e-xpil 25-s erősségű ami csak magasabb szinttől jelez, az meg még erősebb csíkú is lett, ezért csináltam digitálisat ami tutira megmondta hogy baba van. Szóval nem tudom. Szerintem lehet az x-epil jobb.
Ja és a gabriel meg negatív miközben a többi erős pozi. :D
2014. jan. 10. 11:25
Szia. Én pontosan ugyan ebben a helyzetben vagyok! Annyi, hogy nekem 6 napja késik és az one step tesztem full negatív... minden nap csinálok reggel. Dec. 26.án voltam együtt a párommal. Lehet hülyén fog hangzani de tudom..érzem, hogy terhes vagyok.. eddig soha nem késett a menszim főleg ennyit... sztem az olcsó tesztnek korai, hogy kimutassa.. :)
2014. jan. 10. 12:41
8/21 A kérdező kommentje:
Kedves 6-7 válaszolók!
Köszönöm nektek is!!! Szerintetek akkor próbáljak egy x-epilt meg egy digitálisat is?
Nagyon szurkolok neked kedves utolsó válaszoló. Remélem babás vagy :)
Ha vasárnapig is negatív veszek másik fajtát :)
te mit teszel? Írd meg mert kíváncsi vagyok :)
Szurkolok :)
2014. jan. 10. 13:03
Én holnapra vagy holnaputánra nem várom:)De már kedden este halvány pozitívat teszteltem One Step 10-es érzékenységűvel.Vettem egy Clearblue-t a biztonság kedvéért.Ha hétvégén nem jön meg,azzal is csinálok egy tesztet.Viszont én nem a digitális fajtáját vettem,hanem a rápisilőset-ez nem jelzi e terhességi heteket-viszont ez 1000Ft-tal olcsóbb.
2014. jan. 10. 13:49
Kapcsolódó kérdések: