Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5-6 napja késik, és a teszt...

5-6 napja késik, és a teszt negatív. Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Émelygek,fáradt vagyok,vannak szúrkáim,mensinek híre sincs.Lehet ez még baba?
2014. jan. 8. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
a tesztnek már kikéne mutatnia hcsak nem késöbb volt ovud. sajnos valószinüleg megjön hamarosan azért vannaka tünetek. Az émelygést fárdtságot sajnos jól be tudjuk magunknak képzelni, én is produkáltam már minden tünetet a höemelkedéstöl a fémes szájizen át mindent az évek alatt de baba sajnos sosem volt. :( Egyébként bárkinek elöfordulhat késés akár ok nélkül is, de egy telejs ciklus kimaradása is, nem vagyunk gépek. Ha a tesztek továbbra is neagtívak és nincs erös görcsöd nem kell menni orvoshoz egyenlöre, de ha téged megnyugtat menj el nyugodtan.
2014. jan. 8. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem várj a jövő hétig a dokival, mert ha terhes vagy sem lát semmit, annyira korai szakaszban vagy. Ha a héten nem jön meg, akkor a jövő héten elmennék dokihoz...
2014. jan. 8. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha terhes is vagy, a doki sem fog semmit látni, hiszen negatív a teszted. Várj egy picit. Ha két héten belül nem jön meg és negatív a teszted, akkor a terhesség valószínűleg kizárható, de az orvos egyéb késést okozó problémára is fényt deríthet. Drukkolok!
2014. jan. 8. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem várj jövőhétig az orvossal,mert még nem biztos,hogy lát valamit, viszont jövőhéten már biztosabb. Van akinek később mutatja csak ki a teszt a terhességet. Barátnőmnek,már a doki is megállapította,hogy terhes,de a teszt csak később lett pozitív!
2014. jan. 8. 11:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Nemvárt után 10.napon volt nagyon halvány,azóta napról-napra erősödik.Nagyon későn lehet a peteérésem,vagy a hcg termelődésem lassúbb,de pozitív:)
2014. jan. 13. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok 😊
2014. jan. 13. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen teszttel teszteltél? Én ugyanebben a cipőben vagyok. Mindig hamarabb jött meg az elmúlt fél évben. 3-4 nappal. Most fura volt, hogy még a nemvárt napján se jött meg. Az volt hétfő. Ma péntek van, és semmi, csak olyan hasszurka, ami nekem csak terhesen volt. De az x-epil teszt nega volt tegnap.
2014. jan. 17. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!