Mit gondoltok a vaterás one step terhességi tesztekről? Több mint egy hete késik és a teszt full negatív.
Én szerintem veszek 2 db-os x-epilt és ha ez pizitív akkor majd csütörtökön egy clear Bluet. :)
Nagyon szurkolok neked, mindenképp írd meg majd mi van veled :)
Kedves utolsó. Halvány csík is csík. Szurkolok neked is hogy minden rendben menjen :)
Én már nem bírom ezt a bizonytalanságot :(
Sziasztok! Szerintetek előfordul, hogy nem mutatja ki biztosan a one step teszt a terhességet?
Egy hete mindegyik teszt en látok egy halvány pacát, de csak úgy látszik ha fekete-fehérbe teszem. Nov.23-an volt meg utoljára, egy hete késik.
Köszi!
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Szia! :)
Nekem azóta már megszületett a kislányom, most 2 hónapos, nekem a one step a nemvárt napján kora reggel már kimutatta. Még aznap teszteltem egy x epillel meg másnap, tény és való hogy azok erősebbek lettek. Próbáld meg esetleg ezt a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!