Ti mit gondoltok most van vagy nincs baba? Esetleg méhen kívüli?
Figyelt kérdés
1hete késik teszt erős pozitìv,de ma voltam uhn és nem làtott semmit.Az endometrium 4mm.Tudom hogy ez kevés a beàgyazódáshoz.Viszont nem èrtem miért nem làtott semmit holott már 4 vagy5 hetesnek ké e lennem.Amikor azt mondtam pozi a teszt kikerekedett a szeme és azt mondta vàrjunk keddig.szerintetek most mi van??2014. jún. 3. 17:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem túl korán voltál orvosnál. Visszahívott későbbre?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen jövőhét keddre.viszont 18 napra volt egy kis bevérzésem.Azt sem tudom miért volt.Szàjsebészeti műtétem volt màjusban és rengeteg fàjdalomcsillapìtót és antibiotikumot szedtem be......félek most talàn nem kéne a baba.
2014. jún. 3. 17:52
3/5 anonim válasza:
Nyugi, a baba a 8. hétig nincs közvetlen összeköttetésben veled, a gyógyszer hatásai biztos nem jutnak el hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor a pozitìv teszt az biztos babàt mutat csak az uh még nem làtja?
2014. jún. 3. 18:38
5/5 anonim válasza:
Volt nekem egy barátnőm, pozi teszt, boldogság. 7-esnek kellett volna lennie. Doki nem látott semmit, elhalt vagy méhen kívüli. Összeomlott nem hitte el, a párja még aznap elcipelte egy másik dokihoz, és láss csodát ott volt a babóca és dobogott a kis szíve. egy orvos nem orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!