Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok most van...

Ti mit gondoltok most van vagy nincs baba? Esetleg méhen kívüli?

Figyelt kérdés
1hete késik teszt erős pozitìv,de ma voltam uhn és nem làtott semmit.Az endometrium 4mm.Tudom hogy ez kevés a beàgyazódáshoz.Viszont nem èrtem miért nem làtott semmit holott már 4 vagy5 hetesnek ké e lennem.Amikor azt mondtam pozi a teszt kikerekedett a szeme és azt mondta vàrjunk keddig.szerintetek most mi van??
2014. jún. 3. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem túl korán voltál orvosnál. Visszahívott későbbre?
2014. jún. 3. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen jövőhét keddre.viszont 18 napra volt egy kis bevérzésem.Azt sem tudom miért volt.Szàjsebészeti műtétem volt màjusban és rengeteg fàjdalomcsillapìtót és antibiotikumot szedtem be......félek most talàn nem kéne a baba.
2014. jún. 3. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, a baba a 8. hétig nincs közvetlen összeköttetésben veled, a gyógyszer hatásai biztos nem jutnak el hozzá.
2014. jún. 3. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor a pozitìv teszt az biztos babàt mutat csak az uh még nem làtja?
2014. jún. 3. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt nekem egy barátnőm, pozi teszt, boldogság. 7-esnek kellett volna lennie. Doki nem látott semmit, elhalt vagy méhen kívüli. Összeomlott nem hitte el, a párja még aznap elcipelte egy másik dokihoz, és láss csodát ott volt a babóca és dobogott a kis szíve. egy orvos nem orvos.
2014. jún. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!