Tegnap a terhességi tesztem pozitív lett. Még most sem hiszem el?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 09:22
11/21 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem elhiszed. Vagy mire vonatkozik a kérdés, honnan tudjuk, hogy elhiszed-e?
12/21 anonim válasza:
En is tegnap teszteltem pozit es en is alig hiszem el. Felek hogy csak almodom es egyszer felebredek. De en csak holnapra nem varom es azert is felek kicsit mert lehet h 2nappal elotte koran volt naguon hiaba pozitiv lett. A hom meg fent van de cicifajdalom sehol... neked vannak vmi tunetek?
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A cicim fájt pár napig,meg volt hasszurka,most meg 10 percenként járok pisilni tegnap óta:)Más tünetem nincs.Még most sem hiszem el,hogy terhes vagyok.Kellett egy kérdőjel a végére:)
2014. jún. 15. 13:53
14/21 anonim válasza:
En ma reggel teszteltem pozit csajok :))
15/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok:)
2014. jún. 16. 06:52
16/21 anonim válasza:
En is gratulalok :-)
Nekem ma van a nemvart napja, meg egy tesztet ellottem, clearbluen a fuggoleges vonal erosebb mint a vizszintes !!! Yupiiiiiii! Ezt akartam latni.ja es a hom is fent van ahogy kell :-)
Boldog babavarast nekunk csajok!!:-)
12-es voltam
17/21 anonim válasza:
Gratulálok :D Akkor kb. egyszerre fogunk szülni, ha minden jól alakul :)
18/21 anonim válasza:
Igen:-) en mar "ki is irtam magam" februar 23-ra :-)))
19/21 anonim válasza:
Én február 19-re :D Csajok, ki mikor megy először dokihoz?
Mikor kell menni?
20/21 anonim válasza:
En kulfoldon elek, itt elso uh csak 12.heten van, hamarabb csak akkor ha van vmi gond. Ugyh en meg raerek de azon gondolkodom h tuti jo heten legyen idopontom hamarabb megyek.de meg nem dontottem el mikor.
Otthon szerintem a hatodik heten menj, fogamzastol kezdve a 21.nap korul kezd el dobogni a kicsi szive :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!