Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciszta okozhat pozitív terhess...

Zsófi_ kérdése:

Ciszta okozhat pozitív terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

nekem 2 tesztem is erős 2 csíkos lett. De ma mondta a doki h P3 CIN 1 a rákszűrési eredményem.

Megnézett UH-n ahol látott petezsákot de azt mondta annyira korai terhesség lehet h várjunk még 2 hetet (elvileg akkor 7 hetes leszek) és akkor többet tud mondani.

Akkor attól nem lehet két tesztem is erős 2 csíkos pozi teszt? Akkor kezdjek örülni annak ha doki azt mondta h 5 hetes terhes körül lehetek ??? azt hallottam 2 ilyen erős pozitív tesztet nem okoz ciszta csak halvány csíkosat.

Ez a két tesztem:

[link]

2014. jún. 13. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Elméletben. De tekintve, hogy kb. minden 3-dik nőnek van már lassan, értelmüket vesztenék a terhességi tesztek. :)

Nyugodj meg, a doki pont azt látta, amit ilyenkor kell. Legközelebb már a kis szívét is hallani fogod. :)

2014. jún. 13. 16:18
 2/5 A kérdező kommentje:
jaj nagyon remélem. nagyon boldogok lennénk a párommal.
2014. jún. 13. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Cisztától is lehetne ilyen erős pozid ha hcg termelő ciszta, de mivel a doki látta a petezsákot így nyilván terhes vagy.
2014. jún. 13. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is teszteltem erős pozit és akkor a doki még a petezsákot se látta. 2 héttel később is csak 5 mm-es volt a petezsák. Szóval ne aggódj, biztos, h baba miatt lett erős pozitív a teszted :)
2014. jún. 13. 18:40
 5/5 Ludimano válasza:
Én most jártam így. Nem jött meg 3 hete teszt negatív. Elmentem nőgyógyászhoz aki azt mondta cisztat lát de menjek vizelet laborra ahol pozitív volt. Teszteltem utána itthon és már az is pozitív volt. Szóval nekem a doki benezte így hétfőn megyek vissza a pozitív cisztammal.
2016. márc. 4. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!