Keson pozitivat tesztelok, segitenetek?
Anyukak, akik keson teszteltetek pozitivat (nem vart napja utan egy hettel, ket hettel), ereztetek a teszt elott is terhessegi jeleket?
Mielott a teszt pozitivat mutatna, jelentkezhetnek-e egyaltalan tunetek? Vagy ha tunet van, akkor mar pozitiv teszt is lenne?
Én egy héttel később teszteltem pozitívat, de olyan halványt, hogy nem voltam benne biztos.
Előtte semmilyen tünetet nem tapasztaltam, csak a mensim nem jött meg. (Tulajdonképpen utána sem volt semmilyen tünetem, kivéve a 8-12 hét között kis szagérzékenység.)
- Elmaradt menstruáció után eltelt 5 nap - teszt épphogy valami én negatívnak vettem (egy kis reménykedéssel)
- +5-6 nap várakozás.. akkor már nagyon erős pozitív
- 7. hétig minden ok, alig tünet (kis mellfeszülés)
- aztán azóta másfél hete kínszenvedés... állandóan éhes vagyok, de mindentől undorodok, alig tudok valamit lenyelni... és ez az örökös körforgás, hogy rosszul vagyok reggeltől estig :(
Koszonom szepen a valaszokat!
Arra voltam kivancsi, hogy pozitiv teszt elott, letezhetnek-e tunetek, de nagyon ugy nez ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!