Nem várt után 4. napon negatív teszt, akkor már tuti nem vagyok kismama? Ennyi idő után már mindenképpen ki kellene mutatnia, nem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 06:45
1/9 anonim válasza:
Szia vannak tesztek amik mar kimutatják,de szerintem még várj,nehogy csalódas érjen:-(nekem5napja késik de megvarom18at hátha..nem akarok csalodni megint:-(mert 21napra jött meg 2xer már,amugy mindig 28ra szokott..de a remény hal meg utoljara:-)nagy drukk neked:-)
2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Most írtam, hogy már megcsináltam a tesztet nem várt után 4 nappal és negatív. Akkor nem értem, hogy még mire várjak, hogy nehogy csalódjak? Már csalódtam. A kérdés lényege, hogy már nem kell reménykednem ugye? Mert ha kismama lennék, akkor már kimutatta volna?!! Nem értem azt sem, amit írtál, kicsit zavaros, hogy 5 napja késik, de még vársz 18 napot???
2014. jún. 15. 07:19
3/9 A kérdező kommentje:
A nem várt utáni 4. nap, az nálam a 28. nap után 4 nappal, tehát 32. nap. Csak,hogy érthető legyen, hogy 32. napon csináltam tesztet. És arra vonatkozik a kérdés, hogy ennyi idősen már egy bóvli teszt is kimutatja, ha kismama vagyok és akkor már nem reménykedek??!!!
2014. jún. 15. 07:23
4/9 anonim válasza:
hát a kimaradt mensi utáni 4. napon már valami extra halvány pozinak szerintem is kellene lennie. de ne szúrd le az előttem válaszolót, mert teljesen igaza volt abba, hogy ez ciklus hossztól is függ.21 napos ciklusnál bármi lehetne ebből, 28nál nagyon sok! szerintem...ha pár napig nem jön meg esetleg orvos tudja 100% megmondani mi a helyzet
5/9 anonim válasza:
Bocs de szerintem semmi olyant nem irtam hogy igy válaszolj visza..ez az oldal szerintem azért van hogy egymasnak segitsünk ha tudunk,nem azért h szurkaljuk egymast,szerintem én nem ezt tettem..ha vmi sértöt irtam neharagudj nem volt szandékomba.tovabbi sikeres baba várást kivanok neked
6/9 anonim válasza:
És az ovuláció időpontjában is biztos vagy? Mert ez itt a lényeg.
7/9 anonim válasza:
Lehetsz még kismama ha később volt peteérésed.Nekem az első babával 10 nap késéssel lett halvány pozitív a tesztem,mert 31 napos ciklusnál a 27. napon volt peteérésem.
Az utolsó együttlét dátumához adj 14 napot,akkor már azért pozinak kellene lenni a tesztnek.
8/9 anonim válasza:
A legvalószínűbb,h nem vagy terhes!
9/9 A kérdező kommentje:
Bocs, nem hiszem, hogy nagyon bunkón válaszoltam, csak megmagyaráztam, hogy mit értettem a kérdés alatt. Még nem jött meg, de nem reménykedek, és több pénzt nem pazarlok tesztre sem.
2014. jún. 15. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!