Van itt valaki aki negatív tesztek ellenére kismama volt?
Figyelt kérdés
Nekem már 10 napja késik, de a tesztek negatívak...tüneteim vannak, orvos is azt mondta hogy meg lehet , néha előfordul...ez baj lehet? Vagy mit gondoljak?2013. aug. 29. 21:23
1/3 anonim válasza:
Nekem nem mutatta ki 3 éve a teszt h babát várok, meg ugyan úgy meg jött a nemvárt akkor le tettem róla, és mikor rosszul voltam akkor közölték velem h 12 hetes terhes vagyok utána sajnos egy hétre rá el ment a babám..
2/3 anonim válasza:
Hát! Én ezzel úgy vagyok,hogy egy idő után akkor is kell,hogy mutassa. Barátnőmnek is 10 hetesen "jött" rá,hogy babát vár, de ő az utolsó tesztet kb. 7 hetesen csinálta,ami akkor tényleg nem mutatta még. De pl. ahogy hazaért a dokitól, csinált egyet és az már azért mutatta.
Én azt mondom,hogy ennyi késésnél, még ha később is fogant, egy halvány pozinak lennie kellene!
Szerintem jövőhéten menj dokihoz, ha nem jön meg!
3/3 anonim válasza:
szia nekem 1hete késik 3negatív teszt.. jövő héten megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!