2hete hétfőn volt vérzésem kevés gyors lefürödtem! Mivel utána nem volt együtt voltunk párommal szerdán! Csütörtök péntek barna folyásom volt nagyon kevés. Azóta szúrkálodik a hasam! Tesztet mult hét kedden csináltam és negativ! Lehetek e kismama?
Magyarul: 2 hete megjött a menstruációd, de a szokottnál kevesebb ideig tartott. (Feltételezem.) A pároddal védekeztetek? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de ne most tesztelj, hanem majd 2 hét múlva.
Ha az előző tesztet azért csináltad, mert a kevesebb vérzésből arra következtettél, hogy már terhes vagy, akkor oké. Ha azért, mert arra voltál kíváncsi, a szerdai aktus során sikerült-e teherbe esned, akkor nem is értem, hogy gondoltad. Még korai volt.
Szeretnétek egyébként babát? Azóta voltatok együtt, ha igen, védekeztetek?
"Kicsit" fogalmazhatnál érthetőbben, mert így mindenki a sötétben tapogatózik.
Második vagyok.
Akkor most simán összejöhet még. Ha esetleg még bízol az előző hónapban és nagyon más volt a vérzésed, mint szokott, csinálhatsz még egy tesztet. Ha az is negatív, akkor viszont várd ki a két hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!