45 napon vagyok ma, és semmi jele a mensinek. Lehet nincs peteérésem?
Teszteltem is ma (clearblue), reggeli első vizeletből. Negatív lett. Nos, én mindig megérzem a peteérést, de most még nem éreztem. Bár mostanában magneb6-ot szedtem, kb 3 hétig...lehet e miatt maradt el az a pici görcs, amit peteéréskor érezni szoktam. Viszont akkor azt nem értem miért nem jött meg még. Nincs semmi mellfeszülés, semmiféle mensi, vagy terhességi tünet.
Maybebaby-vel nézem a pé-i képet, folyton fáfrányos...már kb 3 hete...ezt sem értem....
Gyógyteát régebben ittam(cickafark), és ez beállította nekem 28 naposra a ciklusomat. Mit tegyek? lehet ilyenkor inni teát? Vagy milyet igyak?Nekem már van egy gyerekem, de mostmár szeretnénk nagyon a másodikat is. Csak ugye a hormonok szórakoznak kicsit....átlagban 38-39naposak a ciklusaim...de ez a 45 már kicsit durva. Mit tegyek?
Szia!
A szabályos ciklusom(28)felborult,most az 50.napon vok:(Mensi sehol,baba sehol,a doki nem lép közbe gyógyival csak 90nap után...
Most iszom a cickafark teát,hátha segít.Nekem is sokáig volt páfrányos a mikroszkóp,szerintem azért,mert a nem volt meg a tüsszőrepedés:(
Mi is babát szeretnénk.Kórosat nem látott a doki UH-on.)
Első időben cicka,pé.után palást.Én így csinálom.
Köszönöm szépen lányok! Sok hasznos infót adtatok. Akkor elkezdem inni a cickafarkot, és ha érzek pé-t,(meg csinálok ovu-tesztet is) akkor majd váltok palástfűre. Olyat még nem ittam...cickafarknak már megszoktam az ízét!:)
És még egy kérdés...
Ha mutatja a teszt h van baba, és a doki is alátámasztja, lehet e folytatni a palástfűteát? Vga egyártalán lehet e inni akkor vmiféle gyógyteát? Nekem a lányomnál volt sárgatesthormon elégtelenség. Duphastont szedtem 12.hétig. de akkoriban még nem iszogattam gyógyteát. Kárt nem okozhat?
Szia. Hát csak együtt tudok érzeni. Nekem volt olyan hogy 3 hetet késett, teszt negatív, a dokim azt mondta nem volt peteérésem. Rá 2 hónapra összejött a bébi! Remélem nálatok is hasonlóan gyorsan összejön!
Sőt még 1 tapasztalat, a menzi után ne nagyon legyetek együtt, és inkább pé előtt 1-2 nappal és utána ahogy jó mert nálunk a menzi után nem tudtunk együtt lenni bizonyos okokból csak a 14. napon és baba lett.
Nagyon szorítok Neked!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!