45 napon vagyok ma, és semmi jele a mensinek. Lehet nincs peteérésem?
Teszteltem is ma (clearblue), reggeli első vizeletből. Negatív lett. Nos, én mindig megérzem a peteérést, de most még nem éreztem. Bár mostanában magneb6-ot szedtem, kb 3 hétig...lehet e miatt maradt el az a pici görcs, amit peteéréskor érezni szoktam. Viszont akkor azt nem értem miért nem jött meg még. Nincs semmi mellfeszülés, semmiféle mensi, vagy terhességi tünet.
Maybebaby-vel nézem a pé-i képet, folyton fáfrányos...már kb 3 hete...ezt sem értem....
Gyógyteát régebben ittam(cickafark), és ez beállította nekem 28 naposra a ciklusomat. Mit tegyek? lehet ilyenkor inni teát? Vagy milyet igyak?Nekem már van egy gyerekem, de mostmár szeretnénk nagyon a másodikat is. Csak ugye a hormonok szórakoznak kicsit....átlagban 38-39naposak a ciklusaim...de ez a 45 már kicsit durva. Mit tegyek?
Szia.
Szerintem az lenne a legokosabb, ha minél hamarabb dokihoz mennél. A tesztek nem mindenkinek mutatják meg, ha babásak, lehet csak a hcg-d alacsony. De bármi más is lehet. Én nem vagyok orvos, a legtöbbet ő tudna segíteni. Az biztos jobb lenne, mint így emészteni magad. Szorítok, hogy baba legyen a dologban! :)
Köszi a választ!
Nem hiszem h baba van. Nemrég voltam dokinál. Kb 3-4 hete. Citológi, meg ugye h vállalhatjuk e a 2.bébit. Citó rendben volt, és mondta is h bátran lehet próbálni a 2.at. Mivel az első rögtön összejött. Doki megnézett uh-on akkor is, és akkor nem mondta h van pé. (nem is éreztem) Egyébként kb akkor kellett volna h legyen. És amikor hazajöttem néztem a mikroszkópot, és már páfrányos volt. Azóta is az...minden nap. Lehet h vacak, és nem jó? Lányommal annó sem voltak tipikus tünetek, és őt is kb 52-53 napra mutatta.És akkoriban még nem éreztem pé-t sem. Igazából dokihoz nem mennék, mert 10ezer ft-om bánná. Sajna nem éreztem a pé-t...ez a baj...gyógyteával próbálkozzak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!