Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináljak egy tesztet vagy...

Csináljak egy tesztet vagy ugyse sikerült még szerintetek?

Figyelt kérdés
PCOS-s vagyok és 2 havonta jött meg a menstruációm és mindig elég gyenge is volt. Április 29-én viszont nagyon erősen megjött volt is akkor előtte peteérésem uh-n látta az orvos. Igy most vagyok a 38. napon de most nem voltam uh-n meg nem görcsölök meg nem is fáj a mellem ahogy szokott mielőtt megjön, semmit se érzek. Szerintetek megint csak késik vagy lehet, hogy terhes lettem? Félek tesztet csinálni, már több mint egy éve próbálkozunk. Kb fél éve csinálom a 3-as kezelést.

2014. jún. 5. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 2 havonta jön meg, akkor még nem telt el ismét a 2 hónap. Tesztelhetsz, bár szerintem felesleges még.
2014. jún. 5. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy most igy, hogy megjött rendesen akkor hátha már megfog minden hónapban. Meg mielőtt megjön már 2 héttel előtte szokott fájni a mellem meg hasam, ezért gondolom, hogy hátha.. Ettől a hónaptól iszom az Inofolic-ot azt elfelejtettem irni.
2014. jún. 5. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tesztelnék, nem törvényszerű hogy most is 2 hónap múlva jön meg. Kezelik amúgy a Pcod?
2014. jún. 5. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:
kezeltetve van igen
2014. jún. 5. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!