Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Péntekre ki nem várja? Ti...

Péntekre ki nem várja? Ti mikor teszteltek? Tünetek?

Figyelt kérdés
Ovu után 10 nappal mutatna egy halvány pozit ha sikerült?
2014. jún. 3. 20:31
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Hogy kell feltölteni a képet, hogy megmutassam nektek a drágámat :-)
2014. jún. 6. 13:59
 42/56 anonim ***** válasza:

1#

kepfeltoltes.hu oldalra feltöltöd majd a kép linkjét bemásolod ide :)

2014. jún. 6. 14:35
 43/56 anonim ***** válasza:

Gratulálok kedves kérdező! :) Én is megnézegetném a teszted, ha sikerül feltölteni! Perpillanat ugyanis kevés szebb látványt tudok elképzelni egy pozitív tesztnél :D tudom, beteges :) a sajatomat is már vagy 20szor csekkoltam, hogy vajon tényleg jól láttam azt a 2 csíkot? :D

Kedves sajnosnemtudomhanyas, aki írtad a 2 tized csökkenést... ebből éppúgy bármi lehet még, mintha nem csökkent volna, emiatt ne kenodj el.:) Ha holnap visszamegy, nyert ügyed van.

2014. jún. 6. 19:51
 44/56 A kérdező kommentje:

[link]

:)

2014. jún. 6. 20:50
 45/56 anonim ***** válasza:

Hát ez aztán elég egyértelműen pozitív! :)

Én most (remélem minden ok nélkül) kicsit félek, mert átnéztem a ciklusdiagramjaimat, és pont a 12.dpo utáni napon jött meg mindig...ma vagyok a 12.-en. Ma mondjuk mintha elmúlt volna a'mindjárt megjön' érzés, remélem ez jó jel... Nyugtasson meg valaki, hogy nem lesz baj a babámmal:)

Hogy vagytok kismamik? És akik még a pozi tesztre várnak?

2014. jún. 7. 13:32
 46/56 anonim válasza:
Én holnap reggel tesztelek, holnap kellene megjönnie.. izgalmas :)
2014. jún. 7. 13:40
 47/56 anonim ***** válasza:

1 #

Gratulálok Kedves Kérdező gyönyörű teszt :)))

Nekem ilyen lett

[link]

Na többiek??? Ki tesztelt??:)

Drukkolok nagyon továbbra is :)

2014. jún. 8. 10:46
 48/56 A kérdező kommentje:
Köszi :-) tied is elég egyértelmű, szép kétcsíkos! Grat :-) vannak tüneteid? én mindig aludnék pisilnék meg a cicim fáj kicsit. neked első ?
2014. jún. 8. 14:59
 49/56 A kérdező kommentje:
Nekem 2.baba már van egy 3 évesem :-)
2014. jún. 8. 15:01
 50/56 anonim ***** válasza:

1#

Nekem csak a mellérzékenység van,és az,hogy amikor eszek,állandóan ég a gyomrom,még le se nyeltem a falatot,máris ég... fáradtság nincs,elég aktív vagyok :)

2014. jún. 8. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!