Péntekre ki nem várja? Ti mikor teszteltek? Tünetek?
Figyelt kérdés
Ovu után 10 nappal mutatna egy halvány pozit ha sikerült?2014. jún. 3. 20:31
11/56 anonim válasza:
#2-es vagyok, én sem akarok a mensi elmaradása előtt tisztelni, múlt hónapban mondjuk szépen megviccelt a szervezetem, mert az amúgy hajszál pontos menzeszem késett 5 napot, volt is nagy koppanás :(
Nekünk is 2.baba lenne, nagyon várjuk már. (A "nagy" 15 hónapos)
12/56 anonim válasza:
Bocsi, tisztelni=tesztelni, okostelefon :D
13/56 anonim válasza:
Tegnap kicsit görcsöltem, meg volt pár csepp barnázás, szóval ma reggel ellőttem egy tesztet és negatív... Szerintem ez a hónap sem jött össze (2 éve várunk az első babánkra) :(
14/56 A kérdező kommentje:
:(
2014. jún. 4. 11:13
15/56 anonim válasza:
Sziasztok,4.clostys hónapom és 2 év próbálkozás után péntekre nem várom.Már van egy 6 éves kislányom akire 9 évet vártunk.Reménykedem,bár tüneteim nincsennek,azon kívül hogy néha görcsölgetek.
16/56 A kérdező kommentje:
Mellfájás utalhat még babára vagy már csak mensire? Első terhességemnél nem fájt a mellem.
2014. jún. 4. 15:51
17/56 anonim válasza:
Én pont az ellenkezője miatt aggódom, hogy nem fáj, nem érzékeny a mellem, míg itt folyton csak azt olvasom hogy mellfajas=terhesség, szóval ne aggódj, nem zárja ki, az tuti! Amúgy elsőnél nekem sem fájt.
18/56 anonim válasza:
Első voltam,
Ma még erősebb lett a tesztem :) már csak a biztonság kedvéért csináltam meg,nehogy halványodjon...
Amúgy nekem mint írtam fájnak,érzékenyek a melleim nagyon. :(
Ja és ma egésznap fájdogált a derekam,mintha rendeződne át a hely odabent :)
Tesztelt valamelyikőtök?
19/56 A kérdező kommentje:
Én még várakozok péntekig úgy döntöttem. Grat a teszthez :-)
2014. jún. 4. 20:49
20/56 anonim válasza:
Minden elismerésem,türelmes vagy,ez tök jó :)
Drukkolok! És köszi a gratulációt,nagyon-nagyon boldog vagyok...meg Apa is :)
Júni 13.án megyek az orvosomhoz...remélem ,már lesz petezsák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!