Péntekre ki nem várja? Ti mikor teszteltek? Tünetek?
Sziasztok.Én is holnapra nem várom. Több mint 2 éve várjuk a mi kis angyalkánkat. Ez a 6. inszemünk. Minden bizodalmam ebben van.. pár hónap múlva lombik ha ez sem sikerült..
Még reménykedek. Holnap reggel tesztelek egy Pregimax nevű csíkkal.. hát még ilyet sosem vettem.. 25-ös remélem mutat valamit ha van. Ha nega lehet abbahagyom a progipótlást, hogy mihamarabb megjöhessen.. eddig mindig így volt sajnos. Drukkolok mindenkinek. Holnap reggel legkésőbb találkozunk itt a teszteredményekkel ;)
En voltam a 2-es válaszoló, reggel nem bírtam ki és teszteltem...pozitív lett!!!:)) Annyira örülök, leírhatatlan. :) 10.dpo-n vagyok. És pont azt érzem, mint az első babánál, hogy a méhem helyén egy tonna súly van, és tegnap már gyanús volt az is hogy ha csak becsukom a szemem, forog velem a világ. A mellem nem fáj, es nem is nőtt még semmit, pedig a szoptatás után ráférne... :D
Szorítok lányok, hogy mindenki azt lássa az elkövetkező teszteken, amit szeretne!
#7 vagyok, és veled örülök!!!!
Te még kicsit továbbra is szoríts értünk!!!
Első voltam,a szintén pozi teszttel.
Szívből gratulálok Kedves 7es :)))
Akkor nagyjából egy idős kismamik vagyunk :)
A többieknek nagy-nagy drukk!!! :)
Nem könnyű eligazodni a sok szám között :)
Köszönöm, nagyon kedves tőletek, es természetesen továbbra is megy a drukkolas! :) Itt márpedig babyboom lesz ;)
#1-en és #2-n már nem múlik a babyboom :)
#7 voltam..
1#
Figyi sorban teszteljük a pozikat....1,2....aztán jön a 7 is :)
Aki babát szeretne jöjjön ide...lehet szerencsés topik lesz :)))) ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!