Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Péntekre ki nem várja? Ti...

Péntekre ki nem várja? Ti mikor teszteltek? Tünetek?

Figyelt kérdés
Ovu után 10 nappal mutatna egy halvány pozit ha sikerült?
2014. jún. 3. 20:31
1 2 3 4 5 6
 21/56 TeLány ***** válasza:

Sziasztok.Én is holnapra nem várom. Több mint 2 éve várjuk a mi kis angyalkánkat. Ez a 6. inszemünk. Minden bizodalmam ebben van.. pár hónap múlva lombik ha ez sem sikerült..

Még reménykedek. Holnap reggel tesztelek egy Pregimax nevű csíkkal.. hát még ilyet sosem vettem.. 25-ös remélem mutat valamit ha van. Ha nega lehet abbahagyom a progipótlást, hogy mihamarabb megjöhessen.. eddig mindig így volt sajnos. Drukkolok mindenkinek. Holnap reggel legkésőbb találkozunk itt a teszteredményekkel ;)

2014. jún. 5. 08:13
 22/56 anonim ***** válasza:

En voltam a 2-es válaszoló, reggel nem bírtam ki és teszteltem...pozitív lett!!!:)) Annyira örülök, leírhatatlan. :) 10.dpo-n vagyok. És pont azt érzem, mint az első babánál, hogy a méhem helyén egy tonna súly van, és tegnap már gyanús volt az is hogy ha csak becsukom a szemem, forog velem a világ. A mellem nem fáj, es nem is nőtt még semmit, pedig a szoptatás után ráférne... :D

Szorítok lányok, hogy mindenki azt lássa az elkövetkező teszteken, amit szeretne!

2014. jún. 5. 10:06
 23/56 anonim ***** válasza:

#7 vagyok, és veled örülök!!!!

Te még kicsit továbbra is szoríts értünk!!!

2014. jún. 5. 11:19
 24/56 anonim ***** válasza:

Első voltam,a szintén pozi teszttel.

Szívből gratulálok Kedves 7es :)))

Akkor nagyjából egy idős kismamik vagyunk :)

A többieknek nagy-nagy drukk!!! :)

2014. jún. 5. 12:16
 25/56 anonim ***** válasza:
Jajj 2 es bocsi! 7 es Érted pedig szorítok...bocsi
2014. jún. 5. 12:16
 26/56 anonim ***** válasza:

Nem könnyű eligazodni a sok szám között :)

Köszönöm, nagyon kedves tőletek, es természetesen továbbra is megy a drukkolas! :) Itt márpedig babyboom lesz ;)

2014. jún. 5. 13:00
 27/56 anonim ***** válasza:

#1-en és #2-n már nem múlik a babyboom :)

#7 voltam..

2014. jún. 5. 13:02
 28/56 anonim ***** válasza:

1#

Figyi sorban teszteljük a pozikat....1,2....aztán jön a 7 is :)

Aki babát szeretne jöjjön ide...lehet szerencsés topik lesz :)))) ♡

2014. jún. 5. 13:27
 29/56 A kérdező kommentje:
Én reggel tesztelek majd. Az jelent valamit h tegnap majd leszakadtak a melleim ma meg semmi fájdalom? pedig ilyen nem volt még mensi előtt. meg a petefészkem érzem ma picit.
2014. jún. 5. 13:39
 30/56 anonim válasza:
Szurkolok mindenkinek!! :)
2014. jún. 5. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!