Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteron lehet? Ezért nem...

Progeszteron lehet? Ezért nem sikerült eddig? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

itt a görbém( ez az első) amint látjátok nem emelkedik a hő :/ szájban mértem végig. ovum volt szép erős pozi lett a teszt. reggel megmértem ugyan úgy szájban 36.2 volt megmértem hüvelyben is ott pedig már 36.8 volt, annak már örültem mert az alaphőm 36.6 36.7 szerintetek? ez progeszteron hiány?

2014. jún. 3. 09:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de van esély arra hogy megugorjon? tudom hogy pár fokkal magasabb na de 6 fokkal..
2014. jún. 3. 10:32
 12/15 Vilcsianyuja ***** válasza:

Persze, hogy lehet ekkora különbség. A hüvely a végbél mellett a legmelegebb pont, ahová még hőmérőt be lehet helyezni. Meg el is telt egy kis idő nyilván a két mérés közt, és közben máris emelkedhetett a hőd, lehet, ha elsőre a hüvelyben mérted volna, akkor ott is alacsonyabb lett volna egy-két tizeddel.

Mellesleg, ha pl. nyitott szájjal aludtál, és ébredés után egyből mértél, akkor a szád kihűlt. Akkor mérj hőt a szádban, ha garantáltan csukott szájjal alszol. És én egyébként a nyelv alá szoktam dugni, ott a legbiztosabb.

2014. jún. 3. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem hat fok, hanem hat tized fok, ami egészen pontosan annyi, mint amennyi szájban és hüvelyben mérve az átlagos különbség, azaz 5 tized fok. Lényegtelen, ennyire nem szabad ráparázni, mert garantáltan nem jártok sikerrel!!! Ez totál jótanácsként írom, nyugalom!!
2014. jún. 3. 10:47
 14/15 A kérdező kommentje:
En teljesen rosszul.mertem..holnap reggel megmerem huvelyben..aztan majd csak akkor ha megjon es ha nem emelkedik akkor nogyogyasz. Koszi
2014. jún. 3. 10:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen..amugy mar ott tartok hogy nem erdekel jon ha akar lehet nem is homerozok mar nem is ovutesztelek..remelem nem progi hiany
2014. jún. 3. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!