Alacsony progeszteron szintnek nálatok mik voltak a tünetei? A doki mit írt fel rá és mennyi időre rá sikerült teherbe esnetek?
Szia! Vérvétellel meg lehet nézni a progeszteron szintedet is , csak egy beutaló kell hozzá.
Írtad,hogy szeptember óta szeded az elevitet,csak annyit szeretnék erről tanácsolni neked,hogy hosszú ideig nem ajánlatos szedni,mert olyan zsírban oldódó vitaminok is vannak benne (E,A pl.) amiket túl lehet adagolni..(a vízben oldódókat simán kipisiled,de ezeket nem,az e vitamin ugy meg vastagíthatja a méhnyálkádat,hogy ha túl vastag,kaparás is lehet belőle)a terhes vitaminokban pedig annyi vitamin van,ami akkor kell,ha pótolnod kell a vitaminokat a szervezetedbe,amiket a baba miatt kell ugyebár pótolni.Tehát több van benne ezekből a vitaminokból,az orvosom szerint lehet abból baj is ha túl sokat szedsz belőle.inkább szedd ritkábban.
Szia! Én mindig a 20. napon pecsételtem kicsit, és pecséttel indult a mensim is. Én Women's Creamot kaptam, illetve ha esélyes a hónap (gyógyszerrel kell stimulálni a tüszőérést és azt nem lehet nálam folyamatosan) akkor a ciklus 2. felében kapok Utrogestant is, hogy ha megfogan a baba, akkor be is tudjon ágyazódni.
De a hormonvizsgálat az első, amit vagy beutalóval oldasz meg, vagy elmész maszekhoz, ott leveszik a vért, és egy hét múlva megvan az eredmény.
Ja, és endokrinológus nőgyógyászhoz menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!