Progeszteron krémet akkor is használhatom ha nem jön meg a menzim? Alacsony a progi szintem, a doki javasolta a krémet. Azt mondta, h 12. naptól kenjem 26-ig. Pcos vagyok ritka menzivel.
Én is kenek egyet, de így még nem jártam. Én úgy tudom, csak akkor szabad elkezdeni, ha megjött. Hívd fel az orvosod, kérdezd meg tőle!!!!!!
OFF! Egyébként milyenek a tapasztalataid? Nekem több hónapi kenés ellenére sem akar hosszabb lenni a ciklusom 22-25 napnál, bár egyszer produkáltam egy 32 naposat is -nem voltam terhes sajnos. Kicsit csalódott vagyok, amilyen jó volt a krém az elején, most nem igazán érzek semmit.
Sziasztok!
Én már évek óta használom a krémet, PCOS vagyok és szerintem használ is. Régen időnként kimaradó, 35 ciklusaim voltak, 7 napos vérzéssel, most 28 napos, normális vérzéssel, és a többi hormonom is rendbehozta. Fontos, hogy a ciklus második felén, a 14. naptól kell kenni!
Kedves Kérdező!
Ha hónapok óta nem jön meg, akkor elkezdheted kenni 2 hétig, mintha ez lenne a ciklus második fele, aztán abbahagyod és ettől meg kell jönnie. Utána pedig 1-13 nap nem kened, aztán 14-től meg igen. Én végig szoktam kenni a 14-től a 28 után is, de nekem megjön 28-29-re és akkor abbahagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!