Progeszteron lehet? Ezért nem sikerült eddig? Többi lent
itt a görbém( ez az első) amint látjátok nem emelkedik a hő :/ szájban mértem végig. ovum volt szép erős pozi lett a teszt. reggel megmértem ugyan úgy szájban 36.2 volt megmértem hüvelyben is ott pedig már 36.8 volt, annak már örültem mert az alaphőm 36.6 36.7 szerintetek? ez progeszteron hiány?
Én szülészeten dolgozom, mint szülésznö, (nincs hosszú ö-m, elöre is bocsi) a férjem orvos.
A görbéket azért nem kedveljük igazán, mert többnyire téves az eredménye, és nem helyettesít semmilyen egyéb diagnosztikus megoldást, hiszen azt nem mutatja, hogy hol lehet gond. Ennek fényében nyilván görbével vagy anélkül - minden kivizsgálás ugyanúgy zajlik. A másik, ami miatt nem jó, az a mérés pontatlansága, az éjszakai apróbb ébredések is befolyásolják, befolyásolhatják ételek-italok, és sok extrinzik faktor is, söt, olyan neuroendokrin eltérések is, amelyeknek nincs közük a ciklus szabályozásához.
A másik, ami nálam is volt: tanknyvi hormonok mellett (pcos ellenére minden hormonom totál rendben volt), normális pm funkcióval, annak ellenére, hogy gyakorlatilag atomórával idözítve mértem - totál béna görbém lett egy uh-val csodálatosnak monitorozott ciklusban.
Én nagyon görbeellenes vagyok összességében, de egyébként ha valaki akarja, akkor nyilván ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!