NK Klaudia kérdése:
Kinek mi a véleménye az ovulációs tesztekről?
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hónap, hogy elkezdtem használni, és mivel 33naposak a ciklusaim csak belőni próbáltam mikor lehet végülis az ovum.tegnap előtt késő délután kezdtem el és pozitiv lett, a tegnapi is az volt, viszont egyenlőre halvány csíkos volt mindkettő. Vajon még csak most lesz majd az ovum vagy már volt? Várom a válaszokat, mert most tanácstalan vagyok :)2014. jún. 3. 07:54
11/21 F.B.I. 

válasza:

Szia! Ha most ugyanolyan erős második csíkod lett mint a kontroll csík, akkor most pozitív a teszted és 24 órán belül lesz peteérésed, szóval hajrá!
12/21 A kérdező kommentje:
kösziii :)
2014. jún. 5. 22:14
13/21 anonim 

válasza:

nekem összesen egy napig volt pozitív, de akkor nagyon erősen. Előtte és utána is ugyanúgy halvány 2. csík, szóval utána is lehet vonal. Régebben azt hittem, hogy van valami tendencia, de igazából csak arra az egy napra ugrik meg az LH szint, és aztán ugyanolyan mint előtte. Nekem legalábbis :D
14/21 anonim 

válasza:

2 hasonló erősségű csík után 24-48 órán belül lökődik ki a tüszőből a petesejt.
15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, most már legalább nem vagyok annyira tanácstalan. éés most akkor várunk, hátha sikerrel jártunk :)
2014. jún. 7. 13:56
16/21 A kérdező kommentje:
most nem tudom mire vélni a helyzetet, mert mensi előtt vagyok ugye 5 nappal, és sűrű barnázásom volt. 6-án sikerült együtt lennünk, ez lehet beágyazódási vérzés, vagy valami más? most már tényleg nem tudom mit higgyek. valakinek esetleg valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2014. jún. 10. 12:38
17/21 anonim 

válasza:

Pecsételés lehet a beágyazódás jele. Azóta már kiderült valami?
18/21 A kérdező kommentje:
a helyzet az, hogy volt mensi 3-4 napig, nem túl erős, sötét-barnás, és most így egy héttel utána iszonyatosan érzékenyek a melleim, állandóan aludnék, érdekes, mert eddig mindig előtte szoktak ilyen tüneteim lenni. hát nem tudom, nem akarok állandóan orvoshoz rohangálni, tesztelni azért fogok a biztonság kedvéért. ( meg hát a kíváncsiság miatt is )
2014. jún. 19. 16:36
19/21 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a tesztet, erős pozi, viszont nem merem bele élni magam, mert talán még korai.
2014. jún. 23. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!