Kinek mi a véleménye az ovulációs tesztekről?
31 napos cilus mellett múlt hónapban a 13. napon kezdtem el ovutesztelni, a tesztcsík a 15. napon lett erősebb, mint a kontroll vonal. Ugyanezen a napon éreztem a hasam aljában nyilalást.
Akkor pozi a teszt, ha a 2 csík egyforma erős, vagy a tesztcsík erősebb a kontrollcsíknál. Ami papírt én a tesztek mellé kaptam (vaterás), azon az szerepelt, hogy ciklushossz -14 nap, -5 napon érdemes már elkezdeni a tesztelést.
Nekem bevált az ovu teszt.
Amikor pozitív volt,akkor voltunk együtt,aznap,másnap nem.
Elsőre összejött a babánk :)
Nagyon drukkolok!
Tehát 10 nap múlva meg fog jönni. Akkor valószínűleg ebben a hónapban már lecsúsztatok róla, hisz az ovuláció kb. a menstruáció előtt 14 nappal van. A jövő hónapban a ciklusod kb 12-13. napjától kezd el használni a tesztet. Mindig délután, lehetőleg ugyanabban az időben. Ha megoldható akkor délután 3-6 között valamikor. Tesztelés előtt már ne igyál, hogy ne híguljon a vizelet. Akkor pozitív a teszt,ha ugyanolyan, vagy erősebb a tesztcsík, mint a kontrollcsík.
A tesztelést addig folytatsd, amíg újra negatív nem lesz.A pozitív utáni első negatív napon van a tüszőrepedés.
Mindig lesz tesztcsík is, hisz az LH hormon folyamatosan jelen van a szervezetben, de ovukor sokkal nagyobb mennyiségben. Tehát,ha van halvány csíkod az még nem jelenti azt, hogy pozitív.
Mi úgy voltunk együtt a férjemmel, hogy teszteltem, erős csík volt, együtt voltunk. Másnap újra teszteltem, akkor is pozitív volt akkor is együtt voltunk. A első negatív napon már nem voltunk együtt.
Most van egy 14 hetes pocaklakóm. Első próbálkozós hónapban jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!