Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi a véleménye az...

NK Klaudia kérdése:

Kinek mi a véleménye az ovulációs tesztekről?

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hónap, hogy elkezdtem használni, és mivel 33naposak a ciklusaim csak belőni próbáltam mikor lehet végülis az ovum.tegnap előtt késő délután kezdtem el és pozitiv lett, a tegnapi is az volt, viszont egyenlőre halvány csíkos volt mindkettő. Vajon még csak most lesz majd az ovum vagy már volt? Várom a válaszokat, mert most tanácstalan vagyok :)

2014. jún. 3. 07:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Amikor nagyon erős a 2. csík akkor, és másnap kell együtt lenni, mikor halványodik. Nekünk akkor jött össze, mikor nem foglalkoztunk ilyenekkel.
2014. jún. 3. 08:01
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi :) hát remélem még csak ezután lesz majd erősebb a 2. csík és nem csúsztunk le róla. :) igazából kíváncsiságból kezdtem el, mert már fél éve próbálkozunk, persze nem akarok rá stresszelni sem.
2014. jún. 3. 09:17
 3/21 anonim ***** válasza:
Szia. Én úgy csinálom, hogy előtte két órával már nem iszom, minden nap délután 6-kor tesztelek. A ciklus 12 napján szoktam elkezdeni a tesztelést, nekem változó 28-33 naposak szoktak lenni. Akkor pozitív, ha ugyanolyan erős a tesztcsík is mint a kontroll, vagy még erősebb. Ha halvány, akkor negatív. Én azért kezdtem, mert kíváncsi voltam van-e peteérésem, de van szerencsére:) De így is csak 20-30% az esélye, hogy pont elkapjuk időben...:(((
2014. jún. 3. 11:49
 4/21 anonim ***** válasza:

31 napos cilus mellett múlt hónapban a 13. napon kezdtem el ovutesztelni, a tesztcsík a 15. napon lett erősebb, mint a kontroll vonal. Ugyanezen a napon éreztem a hasam aljában nyilalást.

Akkor pozi a teszt, ha a 2 csík egyforma erős, vagy a tesztcsík erősebb a kontrollcsíknál. Ami papírt én a tesztek mellé kaptam (vaterás), azon az szerepelt, hogy ciklushossz -14 nap, -5 napon érdemes már elkezdeni a tesztelést.

2014. jún. 3. 12:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy a tesztelést addig folytasd, amíg a pozitív után ismét negatív lesz a teszt.
2014. jún. 3. 12:35
 6/21 anonim ***** válasza:

Nekem bevált az ovu teszt.

Amikor pozitív volt,akkor voltunk együtt,aznap,másnap nem.

Elsőre összejött a babánk :)

Nagyon drukkolok!

2014. jún. 3. 14:11
 7/21 A kérdező kommentje:
szóval ha már lett volna ovum akkor egyáltalán semmit nem mutat a teszt? sosem próbáltam még, elméletileg a következő ciklusom 15-én kezdődik, de mi majd csak 6-án tudunk majd együtt lenni a párom munkája miatt :/ hát most úgy vagyok ezzel, hogy csak remélni tudom, hogy ebben a hónapban végre sikerrel járunk, és szerencsénk lesz :) köszönöm az eddigi válaszokat :)
2014. jún. 3. 14:35
 8/21 anonim ***** válasza:

Tehát 10 nap múlva meg fog jönni. Akkor valószínűleg ebben a hónapban már lecsúsztatok róla, hisz az ovuláció kb. a menstruáció előtt 14 nappal van. A jövő hónapban a ciklusod kb 12-13. napjától kezd el használni a tesztet. Mindig délután, lehetőleg ugyanabban az időben. Ha megoldható akkor délután 3-6 között valamikor. Tesztelés előtt már ne igyál, hogy ne híguljon a vizelet. Akkor pozitív a teszt,ha ugyanolyan, vagy erősebb a tesztcsík, mint a kontrollcsík.

A tesztelést addig folytatsd, amíg újra negatív nem lesz.A pozitív utáni első negatív napon van a tüszőrepedés.

Mindig lesz tesztcsík is, hisz az LH hormon folyamatosan jelen van a szervezetben, de ovukor sokkal nagyobb mennyiségben. Tehát,ha van halvány csíkod az még nem jelenti azt, hogy pozitív.

Mi úgy voltunk együtt a férjemmel, hogy teszteltem, erős csík volt, együtt voltunk. Másnap újra teszteltem, akkor is pozitív volt akkor is együtt voltunk. A első negatív napon már nem voltunk együtt.

Most van egy 14 hetes pocaklakóm. Első próbálkozós hónapban jött össze.

2014. jún. 5. 10:21
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt 2 erős csík, 4 hónapig 5-20 napig csináltam esténként az ovu teszteket. Mindig elért egy bizonyos erősséget a csík, de az meg sem közelítette a kontrollcsíkot. Mégis itt a kislányom, kb. akkortájt estem teherbe.
2014. jún. 5. 11:20
 10/21 A kérdező kommentje:
én most nem bírtam várni körülbelül 10perce csináltam egy tesztet, mert most erősebben görcsölgetek mint eddig és erős 2. csíkom lett végre, bár így gondolom holnap már hiába próbálkozunk, fene se tudja :) nem is értem miért van ilyen későn peteérésem. hát kíváncsi leszek. és köszi :)
2014. jún. 5. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!