Tényleg lehet olyan, hogy valaki nem érzi, hogy terhes és mégis ott a baba?
Tényleg lehet olyan, hogy valaki érzi? :-)
Az egészen korai alatt ha azt érted, hogy nemvárt menses előtt, akkor nincs is mit érezni. És még utána sem nagyon egy darabig. :-) Émelygés, puffadás nemcsak babától lehet, ezeket csak akkor kötik hozzá, ha pozitív a teszt.
Egyébként egy 6 hetes embrió 3mm. Fizikailag kizárt, hogy érezd.
Elég könnyű a kérdezőt lenyűgözni. Én is megpróbálom: csingling, gumicukor, póni.
Na, de komolyra fordítva a szót, simán lehet, hogy valaki hisz ebben. A vetélésem után az asszisztensnő megkérdezte, hogy éreztem-e amikor megfogant a "kicsi", mire az orvos elkezdett nevetni, én meg csak a szemöldököm húzogattam. Szóval simán van, aki hisz ebben:))
Tesztelj, szentlélek érzést nem fogsz érezni, arra ne várj!
Oké, értem.... :)
Azért köszi a pónit! :)
Hát megérzésem, az volt. :-))
Minden idevágó tünet nélkül, aznap reggel, mikor meg kellett volna jönnie, elővettem a tesztet, teljes nyugalommal ránéztem, és az jutott eszembe : pozitív lesz. Hosszú évek után, sikertelen inszem és lombik után, egyszer csak úgy éreztem, most sikerült.
És igen. :-)
De rossz közérzet, hasszurka, émelygés, és a többi... NEM volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!