Van olyan hogy neked is vekony volt a mehnyalkahartyad es megis terhes voltal?
Figyelt kérdés
5 napja kesik a menstruaciom.a tesztem negativ.ma voltam ultra hangon es 5 mm a mehnyalkahartyam.tudom hogy ez vekony.de minden terhes tunetem megvan .hasam faj derekamal egybe lesugarzik a combjaimba.szekletszorulasom van.hanyingerem is olyanyira mar oklendezem .
Lehet terhes vagyok?
( nekem minding ilyen vekony a mehnyalkahartyam)
Ja es iszom az inofolic etrendkiegeszitot.ketto es fel honapja.
2014. máj. 29. 18:03
1/3 A kérdező kommentje:
Elnezest a hibakert.
2014. máj. 29. 18:04
2/3 anonim válasza:
A mai ultrahangon semmi nem látszott, csak az 5 mm-es nyh? Azt szokták mondani, hogy minimum ha jól tudom 7-8 mm kell, de sokan mondják, hogy összejött nekik vékony nyh-val is, szóval lehetséges, de a teszted negatív... A doki mit mondott?
3/3 anonim válasza:
Nekem biztos, hogy vékony volt, mert mensi előtt kábé egy héttel foganhatott és mialatt menstruáltam, addig utazott a petém a méhem felé. Nagyon erős menszim volt. És szerintem nem lehetett valami vastag a nyálkahártyám:D 9 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!