Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés

A ciklusom 46.napján vagyok (13 napja késik),volt egyszer egy olyan baleset 26 napja,hogy a barátom egy pillanatra betette a péniszét (ez két másodpercig tartott,és csak 1-2,centire tette be) és azóta nem jött meg.2 tesztet is csináltam már,negatívak lettek,de nagyon stresszeltem,hogy terhes vagyok,de a mai negatív tesztem után nagyon Megnyugodtam azóta görcsöl a hasam.

Érdemes orvoshoz fordulnom?Mi lehet a baj?

2014. máj. 28. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Na mi? Gyerek vagy, még nem állt be.
2014. máj. 28. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Sohasem volt rendszeres,csak kb.2-3 hónapig,Amióta nem vagyok szűz azóta megint nem az! Egyébként kicsit több,mint 2 éve menstruálok.
2014. máj. 28. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor igen fiatal lehetsz a 2éve menstruálsz inkább a tanulással foglalkozz ne a sexel és igen lehet terhes. ha héten nem jön meg meny orvoshoz.
2014. máj. 28. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Attól még,hogy 2 éve menstruálok,nem feltétlenül vagyok pl. 12 éves! Nem mindenkinek jön meg 10-11 évesen,na mindegy.
2014. máj. 28. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha még 5x teszed fel a kérdést, akkor is felelőtlen vagy! Előbb tanulj meg a védekezésről pár dolgot, aztán vágj bele.

Annyira fel tudom kapni a cukrot amikor tényleg ennyire bután állnak hozzá a kérdéshez! Ha nem akarok gyereket, akkor nem kockáztatok, meg hazárdírozok hanem veszek gyógyszert vagy felhúzom azt a nyomorult gumit az első pillanatban.............Komolyan ez a generáció nem tanult biológiát vagy nem olvas??? Sírni tudnék...(bocs, hogy épp itt verte ki a biztit) Amúgy menj el orvoshoz és tisztázd vele a kérdést.

2014. máj. 28. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem megfog jönni, ilyenkor még sokszor késik, stressz, ciklus zavar. Mivel a tesztek negatívak, így valószínű nem vagy terhes. Biztos később volt ovud, nem mindig ugyanakkor van. Nyugi, és megfog jönni :)
2014. máj. 28. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
dokihoz menj el.nem art egy vizsgalat.
2014. máj. 28. 23:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!