Mensistem tegnap lett vége, mégis valamiért azt érzem, h. terhes vagyok. Nem volt a megszokott sokkal kevesebb volt de viszonylag normálisnak mondható. Bteg vagyok?
Ha nem volt a megszokott, akkor ez a te esetedben nem mondható normális mennyiségűnek.
Reméljük nem vagy beteg, de csak az orvos tudja ezt megmondani.
Mi lenne, ha mondjuk holnap reggel tesztelnél egyet?
Ne vedd sértésnek, de ha még csak nem is tesztelsz, mégis honnan kellene bárkinek is tudnia, hogy mi a helyzet?
Sajnos egyikünk sem jós, vagy mágus, nem látunk beléd.
Annyit tudunk elmondani, ami minden netes fórumon, oldalon le van írva: nem csak a menstruáció elmaradása jelenthet terhességet, hanem a nem megszokott mennyiségű / minőségű vérzés is lehet jel. Ebből kiindulva neked kell tudnod, hogy milyen szokott lenni.
Ha felmerül benned a terhesség gyanúja, akkor tesztelj, ilyenkor már akármilyen teszt kimutatja, ha terhes vagy.
ez volt a legutolsó tesztem 21-én negatavnak mondanám,de nem 100% de mivel "megjött"nem foglalkoztam vele.
Komolyan, ezek a One Step tesztek állandóan ezt csinálják! Én már láttam itt mindenfélét, de amikor kérdéses, az valahogy az esetek 90%-ban One Step. Mindig van ott valami, de nem egyértelmű.
Egyébként nekem amikor ilyen, az negatív. :(
Viszont neked már tutifix, hogy kimutatja rendesen, ha babás vagy, azért is lenne érdemes holnap a reggeliből ellőni még egyet.
Megy a drukk! :-)
Az én tesztem is pont ilyen lett, csak nem tudtam jól fényképezni. Ha a tiéd 21.-én volt ilyen és baba van, akkor már szerintem akármelyik napszakban tesztelhetsz, pozitívnak kell lennie.
Elképzelhető hogy a vérzés ellenére terhes vagy. Holnap tesztelj egyet és írd meg mi lett!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!