Olyan nők válasza érdekel, akik már voltak terhesek, vagy most azok?
hát ez teljesen egyén függő
van akinek egyből kimarad van akinek nem
van aki már pár hetesen rosszul van van aki soha
van akinek feszül a melle van akinek nem
elvileg mikor megjönne (és nem jön) akkor tesztelj és ha terhes vagy akkor jelzi
ellenben sok kora terhesség megy el úgy h késik párnapot vagy 1 hete a menszesz (a 12 hétig igen könnyen ellehet vetélni)
szal szerintem ezért sem érdemes korán tesztelni
Szerintem nagyon egyénfüggő.
A tesztek elég megbízhatók, ellenben a menzeszkimaradás nagyon csalhat.
Nekem most lesz a harmadik hónap, hogy nem jött meg és nem vagyok terhes. Rengeteg dolog befolyásolhatja a menstruációs ciklusodat.
Én már majdnem 7 hetes voltam, mire megtudtam, hogy babát várok, a rendszertelen menzeszeim miatt eleinte nem gyanakodtam.
De ha utólag visszagondolok, az iszonyatosan erős mellfeszülés, mellbimbó-érzékenység és a szinte folyamatos petefészek-szurkálások voltak a jelei, puffadás (meg, hogy ökrődtem a cigitől reggelente).
Elmaradt menzesz. Bár sokan sokféle tünetet éreznek vagy akarnak érezni előtte, de igazából a leggyanúsabb a menzesz kimaradása. és akkor tesztelhetsz.
Nekem nem, volt semmi tünetem, késett, teszteltem. az első terhestünetem (émelygés) is csak kb. a 6 héten jelentkezett
Nekem beágyazódás környékén hatalmas szúrás érzése volt lépés közben, mindhárom terhességemnél.
Aztán a pozitív teszt a következő :)
Aztán mikor a mensi kimaradt már érzékeny volt a mellbimbóm és feszült a mellem.
Aztán 6. héttől (mindig) jött a hányinger, abból a fajtából, amit nem lehet összetéveszteni semmivel. Kőkemény undor a kávétól, cigifüsttől, és mindenféle dezodortól, a fogkrémtől stb. Borzasztó :) de a 20. héten szerencsére elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!