Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan, hogy azt hittétek, hogy terhesek vagytok, de szerencsére megjött?

Figyelt kérdés

Miért gondoltátok azt, hogy terhesek vagytok? Valami tünet?

Mit éreztetek azon a napon, amikor megjött Megkönnyebbültetek?

Kort és nemet! :)

2013. szept. 27. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Teli van az oldal ilyen csajokkal...
2013. szept. 27. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Volt ilyen egy kétszer, amikor elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót és reggel pótoltam. A frász kerülgetett addig, amíg meg nem jött! Beképzeltem pár tünetet, pl. mellfeszülés, hányinger, székrekedés...
2013. szept. 27. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
27
2013. szept. 27. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem jött meg azt gondoltam. Igaz nem élek szexuális életet DE HÁT KI TUDJA nem fogtam-e spermás kilincset valahol aztán úgy...
2013. szept. 27. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Volt már párszor, pedig védezek rendesen mindig, de én ilyen parázós vagyok. Szerencsére sosem vált valóra a félelmem, és nagy kő esett le a szívemről
2013. szept. 27. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Huu,én e téren tuti agyára mentem az akkori páromnak.Nagyon félek/féltem ettől.Már amikor nem szedtem fog.gátlót.Sokszor volt,hogy kiszakadt a gumi,sokszor késett..Olvastam valahol,hogy ilyenkor sokszor beképzeljük magunknak a tüneteket,meg mivel csak még jobban rá stresszelünk,így ez miatt is késhet.Persze,hogy megkönnyebbülünk..
2013. szept. 27. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Egy valamit tudnod kell. Ha késik, a nők MINDIG arra gondolnak elsőként, hogy terhesek. De ez komoly. Ha van szexuális életük, és késik, akkor "Úristen, terhes vagyok!", ha nincs szexuális életük és késik, akkor "Úristen, terhes vagyok a kis Jézussal". De komolyan. Minden nő ilyen "fáj a hasam. Biztos terhes vagyok. Feszül a mellem, biztos terhes vagyok. Furcsán járok, tuti terhes vagyok." Ez már csak ilyen. :D
2013. szept. 27. 14:19
 8/11 Lina93 ***** válasza:

# 7/7

De tudja :D És tényleg így van

2013. szept. 27. 14:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Mindenkinek megy a zöld kéz :)

Tényleg így van amúgy. Nekem most 3 hetet késett. Ugye az, hogy nem jött meg, már kiakasztott... utána elkezdtem nézegetni a hasam, és bebeszéltem, hogy nagyobb lett, utána elkezdtem gyakrabban járni pisilni is, kívánósabb lettem, szagokat éreztem, fáradékonyabbnak is éreztem magam, ingerlékenyebbnek is és a mellem is elkezdett fájni :D Szóval eléggé lestresszelt ez az egész, de aztán megjött. Mielőtt meg kellett volna jönnie, beteg lettem, gyógyszert vettem be, szóval tuti azért késett, de másra nem tudtam gondolni, csak hogy terhes vagyok. Annyira utálom, hogy a menzesz tünetei annyira hasonlít a terhesség tüneteire.

21/L

2013. szept. 27. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt, kétszer is. Márciusban és augusztusban. Márciusban 8 napot késett, augusztus helyett pedig szeptember 11-én jött meg, 16 nap késés után. Gumival védekeztünk, de előfordult hogy 2-3 percre nélküle voltunk együtt. De megjött. Azóta már fogamzásgátlót szedek. 25/N
2013. szept. 27. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!