Ha utrogestant szedek a ciklus második felében, és netán összejönne a baba, de abbahagyom a 10. napon a szedését (mert eddig lehet), akkor a létrejött terhesség megszakad?
azért én keresnék egy hozzáértő (!!) endokrinológust. Az IR diagnosztizálása sokkal több annál, hogy mennyi a leleten az eredmény (azért az, hogy az éhgyomori érték alá esik a terhelt, az egy jel egyébként, hogy valami nem oké. Valahol van egy inzulin kiugrás - a nem mért időben -, azért esik le a cukrod)
Diéta? mozgás?
ezt komplexen kell(ene) nézni, a többi eredménnyel együtt.
Egyébként az IR velejárója a progeszteronhiány... (és a barnázás is lehet tünet sajnos)
Szia
Kérdezőt szeretném meg kérdezni hogy azóta mi történt?
Én most ugyan igy vagyok 2. babát szeretnénk, de nem jön össze. Kiderűlt nincs sárga test hormonom ezért kaptam Utrogestan hüvelykúpot amit a ciklus 2. felétől 10napig reggel este alkalmaznom kell! Szerintetek terhes leszek.
7én este voltam együtt a párommal, akkor már éreztem hogy ovulációm lesz illetve a teszt is kimutatta, aznap este már 1 kúpot feltettem,8án volt ovulációm azóta minden nap használom a kúpot! Mennyi esély van szerintetek hogy összejön a baba!
Köszönöm Mindenkinek a választ!!
Tudom 2. babáról beszélünk de nekem ez annyira fontos mint másnak az 1 baba!!!
Szép Napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!