Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha utrogestant szedek a...

Ha utrogestant szedek a ciklus második felében, és netán összejönne a baba, de abbahagyom a 10. napon a szedését (mert eddig lehet), akkor a létrejött terhesség megszakad?

Figyelt kérdés
Június 7-ére nem várom a menzeszem, de már 3.-án abba kell hagynom az utro szedését. Ugyan vannak korai terhességi tesztek, de honnan tudom, hogy tényleg abba hagyhatom? És ha emiatt szakad meg a terhesség? Segítsetek légyszi!!!

2014. máj. 28. 06:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok #10-es :)Látod, nekem nincs nagy gond, csak a pajzsmirigy alulműködés, amire szedem a Letrox-ot, és boztos ami biztos az utrot is, mégsem jön a baba. Eddig nem pánikoltam, de ha ezek után sem jön, tényleg kétségbe fogok esni. Már nem tudom hogy mit tehetnék, csak várok !
2014. máj. 30. 06:42
 12/14 anonim ***** válasza:

azért én keresnék egy hozzáértő (!!) endokrinológust. Az IR diagnosztizálása sokkal több annál, hogy mennyi a leleten az eredmény (azért az, hogy az éhgyomori érték alá esik a terhelt, az egy jel egyébként, hogy valami nem oké. Valahol van egy inzulin kiugrás - a nem mért időben -, azért esik le a cukrod)

Diéta? mozgás?

ezt komplexen kell(ene) nézni, a többi eredménnyel együtt.

Egyébként az IR velejárója a progeszteronhiány... (és a barnázás is lehet tünet sajnos)

2014. máj. 30. 09:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is szemet szúrt, hogy alacsonyabb a terhelt mint az első. Van szupi jó endokrinológusom, de még hátra van a pm ultrahang, csak azzal együtt viszem vissza az IR-es eredményeimet neki. Akkor addig ne is reménykedjek, ugye?
2014. máj. 30. 10:42
 14/14 Hajnal1210 válasza:

Szia

Kérdezőt szeretném meg kérdezni hogy azóta mi történt?

Én most ugyan igy vagyok 2. babát szeretnénk, de nem jön össze. Kiderűlt nincs sárga test hormonom ezért kaptam Utrogestan hüvelykúpot amit a ciklus 2. felétől 10napig reggel este alkalmaznom kell! Szerintetek terhes leszek.

7én este voltam együtt a párommal, akkor már éreztem hogy ovulációm lesz illetve a teszt is kimutatta, aznap este már 1 kúpot feltettem,8án volt ovulációm azóta minden nap használom a kúpot! Mennyi esély van szerintetek hogy összejön a baba!

Köszönöm Mindenkinek a választ!!

Tudom 2. babáról beszélünk de nekem ez annyira fontos mint másnak az 1 baba!!!

Szép Napot! :)

2014. júl. 12. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!