Mi a véleményetek az ilyen termékekről?
Babatervezés előtt 4 hónapig szedtem gravidát, 4 kilót híztam tőle. Pedig soha semmitől nem tudok hízni. De ettől sikerült. :)
Terhesség 6. hetétől megkezdődött a hányinger, ami után már nem tudtam lenyelni, az amúgy bazi nagy tablettákat. Mindig visszajött.
Szerintem jót tesz, mert feltölti a szervezeted mindennel, amire a babának szüksége van. Három gyermekem van,és mindhárom nagyon okos és nagyon szép :) Ki tudja, lehet számít, hogy a legeslegelején már a sejtosztódás idején is megvan minden az egészséges fejlődéshez.
A legelső terhességem missed ab lett, mert fejlődési rendellenessége volt a picinek. Az orvos szerint ha szedtem volna folsavat megelőzhető lett volna. Sok nő nem tudja, emiatt minden 50. terhesség végződik így. :( A következő 3 terhesség előtt már szedtem a folsavat, kb a 12. hétig. Ezt - ha mást nem is - nagyon ajánlom neked.
Terhesség előtt csak folsavat. Azután folsavat a 12. hétig továbbra is és most Hipp natalt iszok, mert az gyümölcsszörp vitaminokkal, nem olyan műanyag hatású vitamin.
Érdekes, hogy az orvosok véleménye is mennyire megoszlik. Az én első orvosom nem is ajánlott terhesvitamint csak kiegyensúlyozott táplálkozást és folsavat a 12. hétig, azután fédőnél orvost kellett váltanom, mert arégi felmondott, és az új orvos meg azon botránkozott meg, hogy miért nem szedek vitamint, mert szerinte igenis kell és a folsavat is szedni kell végig. Egy nagyon drága vitamint ajánlott, a plakátot láttam is a rednelőjében, gondolom, kap a gyáűrtótól egy kis jutalékot.
Hogy mindkettőnek igaza legyen, azért döntöttem a Hipp natal mellett. Ez nem kimondottam terhesvitamin, hanem étrendkiegészítő iatl kismamáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!