Kitől és honnan szerezhetek be mielőbb Foreveres termékeket, a teherbeesés megkönnyítése céljából? Már több pozítivat hallottam a termékekről.
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 12:30
1/4 anonim válasza:
Szia. Bársony Attila vagyok és másod-állásban Forever Living termékeket forgalmazok. Ha még aktuális a kiírásod, szívesen küldök Neked egy részletes listát a Forever Living összes termékéről, azok összetevőiről, jellemzőiről. Mellékelem hozzá a cég által előírt hivatalos árakat is, hogy előre tudd, melyik termék pontosan mennyibe kerül. Amennyiben szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, az e-mail címem ati_barsony@yahoo.com.
2/4 anonim válasza:
Szia!Írj privit, én is tudok segíteni.
3/4 anonim válasza:
Honnan írsz? Jászberényből is tudok forgtalmazót!
4/4 anonim válasza:
Én is fogysztok flp-s termékeket, és segíteni is tudok.
Budapesti , 9 hets kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!