Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy várandós vagyok?

Lehetséges, hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés
Ciklusaim össze vissza vannak, nem 28 naposak se 30 hanem ahogy érzi úgy jön meg, szóval peteérést sem tudom pontosan mikor van, csak tippelgetni szoktam a haszúrkákkal amik 2 napig szoktak tartani. Most vagyok a ciklusom 14. (normál esetbe középidő lenne) napján és már pár napja jobb illetve baloldalt is szurkálásom van sőt inkább már fájdalmaim. A méhemnél időközönként úgy érzem mintha mindjárt megjönne. Lehetséges hogy az előző ciklusomba teherbe estem? Menstruáltam 29 napra jött meg de másabb volt, kevesebb és rövidebb ideig tartott és nem görcsöltem annyira.
2014. máj. 26. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem, ugyan csinálj már egy tesztet!

Meg is kapod a kérdésre a választ!

2014. máj. 26. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Amíg több hozzáértő nem mondja azt, hogy lehetséges addig ugyan nem :) Akkor inkább megvárom a következő nemvárt menstruációm. Tegyük fel, hogy nem vagyok babás, mi okozhat ilyen fájdalmakat? Méhszájseb esetleg? Nincs közte vérzésem, együttlét kissé fájdalmas de azután sincs vérzésem..
2014. máj. 26. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet peteérésed is épp, ezt nem tudhatjuk. Lőhetsz egy tesztet szerintem is, főleg mert más volt mensid. Más tünet esetleg?
2014. máj. 26. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz tesztelni? Jobban bízol idegenek válaszában? Akár egy orvoshoz is elmehetnél. A tüneteid akármitől lehetnek.
2014. máj. 26. 20:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Alhasi fájdalmakkal átmentem háziorvosomhoz, elküldött privát ultrahangra! Ott kiderűlt, hogy egy 3.6 cm-es részben rekeszes vastagfalú cisztám van ! Holnap reggel megyek nőgyógyászatra!
2014. jún. 1. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

De nézd pozitívan, amennyire lehet. Jobb, hogy kiderült, így legalább lehet tenni ellene!

2014. jún. 2. 21:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Elküldött vérvételre és hüvelyi ultrahangra ! Pénteken kiderül mi lesz :) gyógyszer vagy műtét ! Jó oldalát nézem hisz utána sikerülhet a baba ! :))
2014. jún. 3. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Így, van, így kell ehhez hozzáállni! Drukkolok, hogy minden jól menjen, amennyire lehet!

3-as és 6-os válaszoló

2014. jún. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!