Már 2hétnél jóval többet késik a menstruációm és vizes átlátszó folyásom van. Mitől?
A bő vizes átlátszó folyás legtöbbször mensi előjel.
De az is lehet, hogy később volt a peteérésed.
Ha megtörtént a tűszőrepedés, 16 napnál nem szokott több lenni a luteális fázis.
Így vagy későbbi peteérés (ekkor lehet esetleg baba, vagy csak a későbbi peteérés miatt hiszed hogy késik), vagy nem volt peteérésed és ezért késik.
Ha ez rendszeres, akkor érdemes dokihoz elmenni.
Nekem pedig ezt egy ápoló mondta...
Már 6éve élek nemi életet.
Nekem mindig 33 napos szokott lenni a ciklusom. A múlt hónapban 47 napost volt. Vezetek hőgörbét, amiből kiderült, hogy a peteérésem a 34. ciklusnapon volt.
Dokihoz is elmentem utána, de azt mondta, hogy eleve hosszú a ciklusom, így ennyi késés még belefér. Amúgy rendesen megvizsgált UH-val is és mindenhogy, ahogy szokás egy alapos nőgyógyászati vizsgálaton. Cisztám sem volt!
Én nagyon tudom ajánlani a hőgörbét, mert nem csak babatervezéshez jó (én azért csinálom), hanem megismered a saját tested, és nem aggódsz ha késik. :)
Nekem egyik hónapról a másikra kimaradt egy mensim... Nem voltam terhes, elmentem dokihoz és PCOS-t állapított meg. Nem vészes szindróma, ne engedd, hogy erős gyógyszereket kapj. Én nem kezeltettem, hanem a kajára figyeltem oda.
(nem ettél több édességet, mint előtte?)
Elmúlt magától, viszont lehet kapsz majd gyógyszert, amitől megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!