Van egy ötletem. Velem tart valaki?
beszállok én is lányok, szerdán elkezdem a 2. kötet gyakorlatait, mert a ciklus közepén leszek
még nem próbáltam a gyakorlatokat, remélem a könyvből rájövök, hogyan kell pontosan csinálni
mindenkinek nagyon szorítok :)
Sziasztok!
Igen, meg lehet tanulni a könyvből is szerintem. Előbb a tanácsokat olvasd el, aztán állj neki a tornának. Aki bizonytalan, annak ajánlom még az Arwen-tornát, amit dvd-vel lehet megrendelni a netről.
Az ovulációs gyakorlatokat peteérés környékén és kicsit tovább is kell végezni, tehát 28 napos ciklusnál kb. 10-20 napig. Azért tovább, hogy a hormonszint fenn legyen tartva. Heti kétszer, de ha többször van idő, pl. kétnaponta, az csak előny. (Mint írtam, én naponta végeztem, de az oldalon több emberkével találkoztam, aki inkább naponta végezte.)
Az egyszerű gyakorlatokat csak a ciklus első felében végeztem a 3. naptól, mert mint írtam vannak benne meghozó jellegű gyakorlatok is. Le van írva, úgy emlékszem a 2. kötetben, hányas számúak a meghozóak (tehát a mensi megindulását segítő, "beszorítós" gyakorlatok).
Remélem, valamennyit segítettem.
Szia!
Az egyik linket pontosan a másodikat sikerült letöltenem de az elsőt nem tudtam azt írta ki,hogy sérült a fájl,más le tudta tudta tölteni?
Nagyon érdekes már bele olvastam a másikba és sok mindenkitől hallottam már erről a tornáról jót így ha most sem sikerült a baba akkor én is kipróbálom!
Drukk mindenkinek!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!