Van egy ötletem. Velem tart valaki?
Szia!Nekem 29.-én jött meg(bár tegnap kellett volna)így az 5.-ik napon vagyok!Már késő elkezdeni?Három sikertelen éven vagyok túl,letöltöm és remélem segíteni fog!KÖSZÖNÖM!Mielőbbi sikereket mindenkinek!!!
Gy.
Sziasztok!
9.36-os vagyok.
Sokat olvastam a tornáról itt.
Végül én így csináltam a könyv alapján: 3-14. nap Egyszerű módszer 18 gyakorlata (de belőle 10 mindig). Majd 10-20. napig a 2. kötet ovulációs gyakorlatai is. A 2. időben az egyszerű módszert már nem végeztem, vannak benne meghozó jellegű gyakorlatok is.
Szóval a 3-20. nap minden reggel 20-30 perc torna volt. Amit nem tudtam betartani: 36 órán át ne fürödj!, pokróc alatt melegedj torna után egy órát forró teát iszogatva. Cserébe minden nap volt torna.
Kedves előző!
Mennyi idő után hozott eredményt, tényleg babás vagy tőle, vagy félreértettem?
A ciklus harmadik napján kezdtem el a tornát, de csak a második kötetes ovulációs gyakorlatokat, az jó? Vagy mindenképpen kell a 18 első gyakorlat is?
Szia!
Egyből.
Nem kell.
Viszont a karkörzéses gyakorlatot feltétlenül végezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!